A legjobb Trustly elfogadó lottózó 2023

A Trustly az egyik legjobb online fizetési mód, amellyel a felhasználók bankkártya vagy mobilalkalmazás nélkül is fizethetnek a szolgáltatásokért. 2008-ban Stockholmban alapította a svéd fintech cég, a Trustly Group. Kezdetben InstantBank néven hivatkoztak rá. Ma a cég több mint 6300 pénzintézettel áll partneri kapcsolatban, és körülbelül 525 milliós ügyfélkörrel rendelkezik. A nyílt banki rendszer megkönnyíti az átutalást más online kereskedőkkel, mint például a PayPal, az eToro, az AliPay, az eBay, a Dell, a GoFundMe és a Wise. A Trustlyt általában Európában, Észak-Amerikában és a Független Államok Közösségének (FÁK) régiójában használják.

A legjobb Trustly elfogadó lottózó 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

1xBet

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Ha kényelmes online lottójátékokat szeretne találni, 1xBet az a hely, ahová el kell mennie! 1xBet egy jól bevált Lottó amelyet még 2011 -ben alapítottak. Azóta pozitív hírnévre tett szert, mivel megbízható és megbízható, játékok széles választékát, fizetési lehetőségek széles skáláját és barátságos ügyfélszolgálati csapatát kínálja. Ezen a weboldalon mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű online lottójáték élményhez.

BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet

  Az online lottószolgáltatót 2016-ban alapították, tulajdonosa és üzemeltetője a Lottomatrix Ltd., egy brit vállalat. Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága engedélyezte a C73232 regisztrációs számmal az Egyesült Királyságban.

  18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

  Mutasson kevesebbetMutasson többet
  Mutasson kevesebbet
  Mutasson többet

   A LotteryWorld, licencszáma 153264, a curacaói törvény értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság. Megkönnyíti a sorsjegyek online vásárlását. A LotteryWorld Curacaóban alapították, székhelye: Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

   Hogyan lehet befizetni a Trustly-val
   Hogyan lehet befizetni a Trustly-val

   Hogyan lehet befizetni a Trustly-val

   A Trustly 2019-ben elérte az 1 milliárd fogyasztót, és 2020-ban kiterjesztette szolgáltatásait Kanadára és Ausztráliára. A Trustly mechanizmusa valós időben és azonnal működik. Köszönhetően a mobileszközökön való egyszerű használatnak, a Trustly tökéletes a szerencsejáték-webhelyeken és az online lottójátékokon való tranzakciókhoz. Határon átnyúló fizetések is lehetségesek, ha egy tengerentúli lottó oldalon játszanak.

   Az ügyfeleknek nem kell fiókot regisztrálniuk a Trustly-nál ahhoz, hogy online lottóoldalon vagy más kereskedőnél használhassák. Mindaddig, amíg ez megjelenik a befizetési módok között, a fogadók anélkül utalhatnak át pénzt, hogy elhagynák a online lottóoldal. Egyes platformokon InstantBank néven jelenhet meg, de a szolgáltatás ugyanaz. A Trustly használata előtt a lottójátékosoknak ellenőrizniük kell, hogy bankjuk együttműködik-e a Trustly-val.

   Svédországban, Finnországban, Dániában és Spanyolországban minden nagyobb bank támogatja a Trustly-tranzakciókat. A pénz közvetlenül a Trustlyval összekapcsolt bankszámláról érkezik. Tehát nem szabad összetéveszteni az online bankszámlával. A szolgáltatás további biztonságot nyújt a közvetlen banki átutaláshoz.

   Érdemes az online lottónál érdeklődni a tranzakciós módszer használatakor esetlegesen felmerülő díjakról. A Trustly nem számít fel semmit az online fizetésért. Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni, a minimális befizetési limit. Ha minden világos, a lottójátékosoknak követniük kell ezeket a lépéseket a Trustly-befizetés teljesítéséhez.

   1. Válassz egy lottójátékot, és kattints a játék gombra
   2. Nyissa meg a befizetési ablakot a pénztáros/fizetések oldalon
   3. Töltse ki a letétként elhelyezendő összeget
   4. Banki szolgáltatóként válassza a Trustlyt
   5. Megjelenik egy új fizetési ablak
   6. Jelentkezzen be az online bankszámlára
   7. Erősítse meg a bankszámláról levonandó összeget

   A visszaigazolást követően az alapok azonnal bekerülnek a lottó oldalára. A Trustly egyik előnye az online csalások minimalizálása. Mind a fogadók, mind a lottószolgáltatók optimális biztonságot élveznek.

   Hogyan lehet befizetni a Trustly-val
   Hogyan lehet pénzt kivenni a Trustly segítségével

   Hogyan lehet pénzt kivenni a Trustly segítségével

   A lottó kifizetések nem is lehetne egyszerűbbek a Trustly segítségével. A folyamat ugyanolyan egyszerű, mint a befizetés, mindaddig, amíg az ügyfél teljesítette a KYC-jét a lottó helyszínén. Íme a Trustly segítségével történő kifizetés alapvető lépései.

   1. Lépjen a pénztáros részre, és kattintson a kifizetésekre/kifizetésekre
   2. A visszavonandó összeg megadása
   3. A Trustly gombra kattintva (ez lesz az automatikus választás, ha a befizetésnél használták)
   4. Banki szolgáltató kiválasztása
   5. Megjelenik egy új oldal
   6. Bejelentkezés a banki hitelesítő adatokkal
   7. A tranzakció megerősítése és az online lottószolgáltató jóváhagyásának várakozása

   A Trustly-n keresztül kért lottó kifizetések feldolgozása egy-két munkanapon belül megtörténik. Esetenként hosszabb ideig tarthat, amíg az összeg megérkezik a játékos bankszámlájára, mert sok pénzintézet rendelkezik olyan visszatartási időszakkal, amely segít megfékezni az online csalásokat. A kifizetés előtt a játékosoknak teljesíteniük kell az összes fogadási követelményt.

   Amikor eljött az ideje, hogy nyereményt igényeljen egy online lottó oldalon, a nyertesnek a helyes nevet kell használnia. Egyes lottóoldalak megkövetelik a törvényes azonosítást vagy ugyanazt a nevet a lottószelvényen. A jó hírű oldalak biztosítják, hogy a nyereményt a jogos tulajdonosok kapják ki. Érdemes megjegyezni, hogy a nyertes szelvények meghatározott ideig érvényesek, ezért elengedhetetlen, hogy online olvassa el a lottóoldal feltételeit.

   Hogyan lehet pénzt kivenni a Trustly segítségével
   Biztonság és biztonság a Trustlynál

   Biztonság és biztonság a Trustlynál

   A Trustly rendszert ugyanazok a magas szintű adatkezelési szabványok támasztják alá, mint a bankok. Ellenőrzési technikáikat úgy alakították ki, hogy enyhítsék a gyakori kiberbiztonsági problémákat. Ezenkívül a Trustlyt a svéd pénzügyi felügyeleti hatóság szabályozza; így az ügyfelek megbízhatnak szolgáltatásukban a biztonságos tranzakciókban.

   Amikor banki hitelesítő adatokkal jelentkezik be, a Trustly egy Secure Socket Layer (SSL)-t biztosít a böngészővel való kapcsolat védelmére. Könnyebb megállapítani, hogy az SSL-titkosítás aktív-e, mert a webcímen HTTPS-ként jelenik meg.

   Sok fogadó aggódik a csalási kockázatok miatt az online lottózás során. De a Trustly esetében az ilyen fenyegetéseknek semmi baja a játékosokkal. Mivel a rendszer nem menti el a banki információkat, egyetlen hacker sem férhet hozzá a játékos érzékeny adataihoz. A Trustly megköveteli az ügyféltől, hogy adjon meg egy szöveges üzenetben küldött felhasználónevet, jelszót és biztonsági tokent.

   Ezeket a hitelesítő adatokat csak a fióktulajdonos ismeri, ezért a hacker nehezen tudja kitalálni őket. A 3-D Secure (3DS) és a robusztus titkosítás mellett a lottórajongók biztonságosan játszhatnak online.

   A 3D Secure kétlépcsős hitelesítést von maga után minden egyes fizetésnél a lottó oldalon. A 3D három tartomány – a bank, az online kereskedő és a 3DS platform – rövidítése. A számlatulajdonos jóváhagyása nélkül a kifizetéseket nem lehet feldolgozni. Ezért az ügyfeleknek PIN-kódot kell megadniuk az átutalás megerősítéséhez.

   Biztonság és biztonság a Trustlynál
   Megbízható ügyfélszolgálati lehetőségek

   Megbízható ügyfélszolgálati lehetőségek

   A Trustly elkötelezett amellett, hogy a legjobb támogatást nyújtsa ügyfeleinek, hogy elégedettek maradjanak. Ez létfontosságú szempont online fizetési módok. Bárki, akinek problémája van a fizetés feldolgozásával, kétféleképpen léphet kapcsolatba a Trustly-val:

   • telefon
   • Kapcsolatfelvételi űrlap a "Kapcsolatfelvétel" oldalon

   A Trustly telefonvonalak közép-európai idő szerint 9 és 12 óra között működnek. Különböző országokból, például az Egyesült Királyságból és Svédországból érkező ügyfelek számára egyedülálló termékvonalat kínálunk. A tranzakciókkal kapcsolatos segítséghez a legjobb, ha felírja a részleteket a kapcsolatfelvételi űrlapra. Olyan információkat fognak kérni, mint a teljes név, e-mail cím, hivatkozási azonosító, tárgy és a pontos lekérdezés.

   Konkrét tranzakcióval kapcsolatos érdeklődés esetén feltétlenül el kell küldeni a fizetési bizonylatot jpeg, pdf vagy png formátumban. Az ilyen részletek segítik a személyre szabott megoldásokat az ügyfélszolgálati képviselőktől.

   Megbízható ügyfélszolgálati lehetőségek