A legjobb Sofort elfogadó lottózó 2023

A Sofort szó szerint azt jelenti, hogy „fizessen most” vagy „azonnal”. Több mint 35 000 online kereskedő fogadja el, és havonta több mint 3 millió tranzakciót bonyolít le. A vállalkozások és a magánszemélyek jelentősen alacsony tranzakciós díjakat és csúcskategóriás online biztonságot élveznek. Széles körben elterjedt használata miatt a Sofort az egyik legnépszerűbb fizetési mód az online lottó számára.

Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

TheLotter

hu Country FlagCheckmark
BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet

  Az online lottószolgáltatót 2016-ban alapították, tulajdonosa és üzemeltetője a Lottomatrix Ltd., egy brit vállalat. Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága engedélyezte a C73232 regisztrációs számmal az Egyesült Királyságban.

  18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

  Mutasson kevesebbetMutasson többet
  Mutasson kevesebbet
  Mutasson többet

   A LotteryWorld, licencszáma 153264, a curacaói törvény értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság. Megkönnyíti a sorsjegyek online vásárlását. A LotteryWorld Curacaóban alapították, székhelye: Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

   Hogyan lehet befizetni a Sofortnál
   Hogyan lehet befizetni a Sofortnál

   Hogyan lehet befizetni a Sofortnál

   Az európai vásárlói bázist bővíteni kívánó online lottóoldalak célzott szolgáltatással tehetik ezt meg letéti módszerek mint Sofort. Ez az egyik legbiztonságosabb internetes fizetési megoldás, amely a partner bankok legújabb eljárásait használja. A játékosok gyorsan fizethetnek jegyekért okostelefonon keresztül egy online lottóoldalon, online banki hitelesítő adataik segítségével.

   A népszerű e-pénztárcákkal ellentétben a Sofort esetében a felhasználóknak nem kell virtuális számlát regisztrálniuk vagy finanszírozniuk. Egyszerűen a hagyományos bankszámlájukról származó pénzt használják fel. Hitel- vagy betéti kártya nem szükséges. A befizetés folyamata a következőképpen foglalható össze:

   1. Jelentkezzen be az online lottó platformra
   2. Kattintson a „Lotto játék” vagy „Lottojegy vásárlása” gombra
   3. Válassza a Sofortot az elérhető befizetési módok közül
   4. Adja meg országát, bankszolgáltatóját
   5. Jelentkezzen be online banki adatokkal egy új oldalon
   6. Add hozzá a lottó finanszírozásához szükséges összeget
   7. Az átvitel engedélyezéséhez adja meg a TAN-t és az OTP-t
   8. Az összegek valós időben kerülnek terhelésre a bankszámláról

   A lottószolgáltató valós idejű visszaigazolást kap, és azonnal elküldi a jegy számát, vagy lottójátékot nyit fogadásra. A Sofort nem számít fel semmit az online lottó befizetésekért. A fogadók legalább 1 eurót és legfeljebb 25 000 eurót küldhetnek naponta. Az egyes bankok és lottóoldalak saját tranzakciós limittel rendelkezhetnek.

   A 14 országból bárki lottózhat a Soforttal: az Egyesült Királyság, Németország, Dánia, Svájc, Belgium, Lengyelország, Norvégia, Olaszország, Finnország, Ausztria, Szlovákia, Spanyolország, Svédország és Hollandia. A Sofort lehetővé teszi a lottójátékosoknak, hogy eurót, font sterlinget és lengyel złotyt használjanak.

   Hogyan lehet befizetni a Sofortnál
   Hogyan lehet visszavonni a Soforttal

   Hogyan lehet visszavonni a Soforttal

   A játékosoknak fokozottan figyelniük kell a lottó kifizetésekhez elérhető fizetési módok megnevezésére. A banki oldalon a Sofort a Pay Now vagy a Klarnával is azonosítható. Ha a Sofortot használták befizetési módként, a lottóoldal felidézné a részleteket, így nem kell újra megadni azokat. Így válthat ki lottónyereményt a Sofort segítségével.

   1. Jelentkezzen be a lottóoldalra, és kérjen kifizetést
   2. Válassza a Sofortot a visszavonáshoz
   3. Adja meg a lakóhely szerinti országot és a bankot
   4. A webhely egy online banki platformra irányítja át Önt
   5. Adja meg a visszavonni kívánt összeget
   6. Szükség szerint adja meg az engedélyezési adatokat

   Mivel sok internetes lottó mobilra optimalizált, a fenti eljárást mobileszközön is elvégezheti. Amikor online vesz ki pénzt egy lottóoldalról, a Sofort nem biztos, hogy olyan azonnali, mint a befizetés. A visszavonási idő akár 3 napig is eltarthat. Szokatlan késedelem esetén érdemes felvenni a kapcsolatot a bank engedélyezési osztályával.

   Ez bankonként változhat. Érdemes megjegyezni a lottó kifizetések kifizetési határát is. Az igényelhető összeg a nyereménytől függ. Előfordulhat, hogy a legtöbb lottóoldalon elhanyagolható összeget nem lehet kivenni, ezért célszerű megvárni, amíg a nyeremény jelentős szintre gyűlik.

   Javasoljuk, hogy készenlétben legyen egy személyi igazolvány, mert a lottószervező kérheti a személyazonosság igazolását a visszavonás jóváhagyása előtt. Ennek célja, hogy megvédje a játékosokat az online pénzmosástól.

   Hogyan lehet visszavonni a Soforttal
   Biztonság és biztonság a Sofortnál

   Biztonság és biztonság a Sofortnál

   Az online fiók hiánya a Sofortnál az első védelmi vonal az ügyfelek online csalás elleni védelmére. Ez mentesíti a felhasználókat a jelszavak megjegyezésének vagy az online banki adataik harmadik felek webhelyein történő veszélyeztetésének terhe alól. Ráadásul a kibertámadásokra hajlamos bankkártyák a múlté a Sofort fizetések terén.

   A pénzeszközöket kétrétegű hitelesítési rendszerek védik, amelyek biztonságosabbak, mint az e-pénztárcák. A bank minden tranzakcióhoz megköveteli a TAN kódot, mielőtt elengedi a pénzt. Ezt a számot harmadik fél nem lophatja el, mivel az az ügyfél mobilszámára megy. A cég adatvédelmi szabályzata azt ígéri, hogy nem tárol érzékeny információkat. Ez azt jelenti, hogy a játékosok névtelenül, kockázat nélkül játszhatnak.

   A kiberbűnözők a lottóoldalakon barangolnak abban a reményben, hogy feltörik vagy megtörik a gyenge láncszemeket. Napjaink egyre inkább összekapcsolódó világában a Sofort fejlett titkosítási rendszerekkel biztosítja felhasználóinak az adatbiztonságot. Robusztus titkosítási protokolljaival a Sofort biztosítja, hogy az ügyfelek pénzügyi adatai rejtve maradjanak a lottóoldal előtt. Minden adatátvitel szigorúan AES 256 bites kapcsolaton keresztül történik.

   A titkosítás egyszerű szöveget vesz fel, és titkosított szöveggé alakítja, véletlenszerű karakterek kombinációjaként. A speciális kulcs nélkül senki sem tudja visszafejteni a titkosított szöveget. A Nemzetbiztonsági Ügynökség jóváhagyta az AES-t a szigorúan titkos információk megőrzésére, így ez elegendő a lottójátékosok védelméhez.

   Biztonság és biztonság a Sofortnál
   Sofort ügyfélszolgálati lehetőségek

   Sofort ügyfélszolgálati lehetőségek

   A Sofort ügyfélszolgálat német és angol nyelven érhető el:

   • telefon
   • Email
   • Online űrlap
   • Online chat

   Az ügyfélszolgálatot hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között hívhatják az ügyfelek. A szolgáltatás szombaton és vasárnap is elérhető 10-17 óráig. A különböző országok telefonszámai a Klarna webhelyén találhatók. Részletes kérdések esetén a legjobb az ügyfélszolgálati kapcsolatfelvételi űrlapot használni.

   Itt lehetőség van fájlok csatolására a probléma további tisztázása érdekében. Amint a kérdés megérkezik a támogatási rendszerhez, e-mailben válaszolunk rá. Ezért elengedhetetlen egy e-mail cím hozzáadása.

   Az online csevegés funkció kizárólag a meglévő Sofort-felhasználók számára készült, és éjjel-nappal működik. A segítség másik formája az erőforrásközpontban érhető el. Az ügyfelek hasznos cikkeket találhatnak ebben a részben, legyen szó fizetési problémákról, halasztásról, hitelellenőrzésről vagy elutasított vásárlásokról.

   Sofort ügyfélszolgálati lehetőségek