A legjobb Paysafe Card elfogadó lottózó 2023

A Paysafecard, egy előre fizetett online tranzakciós módszer, 2000-ig nyúlik vissza, amikor egy bécsi vállalkozó csoport megalapította. Megjelenése óta a készpénz használatához hasonlóan egyszerűbbé teszi az online fizetést. Az idő múlásával 2013-ban különböző cégek vásárolták meg, például a Skrill. Két évvel később az Optimal Payments Group átvette a Skrillt, és átnevezte Paysafe Group-ra. A cég az Egyesült Királyság Financial Conduct Authority (FCA) engedélyével rendelkezik, és a világhírű Mastercard partnere.

2020-ban a Paysafecard Group bejelentette integrációját a Google Pay és az Apple Pay szolgáltatással. Mára a világ több mint 49 országában elérhető. Ilyen megcáfolhatatlan hírnév mellett nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Paysafecard az egyik legbiztonságosabb befizetési mód az online lottózáshoz.

A legjobb Paysafe Card elfogadó lottózó 2023
Hogyan lehet befizetni a Paysafecard segítségével
Hogyan lehet befizetni a Paysafecard segítségével

Hogyan lehet befizetni a Paysafecard segítségével

Itt a fogadók megtalálják a legjobb online lottóoldalakat, amelyek ezt elfogadják fizetési mód. Még az újonnan létrehozott lottóoldalakat is érdemes megnézni.

A Paysafecard úgy működik, mint egy előre fizetett utalvány. Az ügyfelek 10 és 100 dollár közötti címletekben vásárolnak Paysafecard kódokat online és az üzletekben. Ezen kódok forgalmazói a hivatalos weboldalon találhatók. A lottójátékosok egyszerűen vásárolhatnak utalványt online, ha bejelentkeznek számlájukra a Paysafecard online PIN boltjában.

Az Android és az Apple felhasználók a Paysafecard alkalmazást hihetetlenül hasznosnak találják az előre fizetett kódok kezelésében. Az alkalmazás az összes megvásárolt PIN-kód tárolójaként működik. Szükség esetén a felhasználó innen ellenőrzi az egyenleget, vagy a QR-kódok segítségével bonyolít le online tranzakciókat.

Az online lottóoldalon történő befizetéshez a Paysafecard nagyszerű választás azoknak a szerencsejátékosoknak, akiknek nincs bankszámlájuk, vagy aggódnak az online biztonság miatt. Az utalvány egyszeri felhasználásra szolgál, így a játékos névtelenségét tartja, függetlenül attól, hogy hányszor játszik online lottót. Egyes fogadók nem tudják, hogyan kell előre fizetett online kártyákkal befizetni egy online lottón. Szerencsére a folyamat egyszerű, és bárki játszhat a Paysafecarddal, ha követi az alábbi lépéseket.

 1. Regisztráljon a Paysafecard segítségével
 2. Vásároljon előre fizetett PIN kódokat egy hivatalos helyi kereskedőtől vagy online kereskedőtől
 3. Keressen egy Paysafecard online lottóoldalt, és hozzon létre fiókot
 4. A fizetési módok közül válassza a Paysafecard lehetőséget
 5. Írja be a Paysafecard utalványon található 16 számjegyű kódot

Tranzakciós időkeret és díjak

A tranzakciót azonnal feldolgozzuk, és a pénznek azonnal meg kell jelennie a lottószámlán. A befizetés nem kerül felszámításra, de valutaátváltási díj (2%) kerülhet felszámításra, ha a lottóoldal által igényelt pénznem eltér a Paysafecard-utalványon szereplőtől.

A legnépszerűbb lottóoldalak alig számítanak fel befizetést. A lottójátékosok nagy valószínűséggel 10 dollár többszörösét fizetik be, így egyszerűen kombinálják a PIN kódokat, hogy megfeleljenek igényeiknek. Az előre fizetett utalványokkal az egyenleg bizonyos százalékát felhasználhatja egy kódból, a többit pedig a későbbi kifizetésekhez tarthatja.

Hogyan lehet befizetni a Paysafecard segítségével
Hogyan lehet pénzt kivenni a Paysafecard segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni a Paysafecard segítségével

A lottó kifizetések általában banki átutalással történnek, de a legújabb lottóoldalak támogatják a My Paysafecard segítségével történő kifizetést. Íme, hogyan kell csinálni.

 • Nyissa meg a My Paysafecard számlát online ugyanazokkal a hitelesítő adatokkal a lottó oldalon
 • Nyissa meg a kifizetés/kifizetés linket a lottón
 • Kifizetési lehetőségként válassza a Paysafecard kártyát
 • Adja meg a regisztrált e-mail címet
 • Adja meg a visszavonni kívánt összeget

A lottójátékosok 20 és 1000 dollár közötti összeget felvehetnek a My Paysafecard-ra. Az összeget a lottó által meghatározott limitek is befolyásolhatják. A valutaátváltás feldolgozási díjait általában a lottó üzemeltetője fedezi. A teljes folyamat körülbelül 24 órát vehet igénybe, amíg az összeg megérkezik a My Paysafecard számlájára.

A felhasználó a Paysafecard Mastercard segítségével újabb online lottó befizetést hajthat végre, vagy kiveheti az egyenleget ATM-ben. A mobilokat kedvelő szerencsejátékosoknak nincs miért aggódniuk, mert a Paysafecard minden mobilplatformon működik.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Paysafecard segítségével
Biztonság és biztonság a Paysafecardnál

Biztonság és biztonság a Paysafecardnál

Az egyik legnagyobb kihívás, amellyel az online lottójátékosok szembesülnek, a biztonságos fizetési módok megtalálása. A tranzakciókat biztonságossá tevő funkciók ismerete kiemelten fontos. Ismeretes, hogy az előre fizetett utalványokat kiskorúak és bankkártyával nem rendelkező felhasználók használják.

Azonban ezek a legbiztonságosabb módok az a online lottóoldal. A felhasználók előre meghatározott értékek közül választanak, és a kártyaadatok segítségével fizetnek lottószelvényekért. A használat elterjedtebb a szerencsejátékok világában, mert a fogadók minden más közönségnél jobban értékelik a magánéletüket.

A Paysafecard lottó be- és kifizetések biztonsági szintje páratlan. Az ügyfeleknek nem kell felfedniük banki vagy kártyaadataikat, amikor előre fizetett PIN kódot vásárolnak a helyi boltokban. Mivel ez egy utalvány, biztonságban tartja a bizalmas adatokat, így a lottójátékos névtelen.

Tekintettel arra, hogy a legmagasabb utalványok 100 dollárba kerülnek, az az összeg, amely egy valószínűtlen csalás esetén elveszhet, nem túl nagy. A Paysafecard segítségével a felhasználók megerősíthetik pénzügyi előzményeiket, és névtelen fizetéseket hajthatnak végre QR-kóddal.

Biztonság és biztonság a Paysafecardnál
Paysafecard ügyfélszolgálati lehetőségek

Paysafecard ügyfélszolgálati lehetőségek

Lehet, hogy egy fizetési megoldás fantasztikus, de ha az ügyfélszolgálat nehezen érhető el, sokan elkerülik a szolgáltatást. A Paysafecard a legnagyobb tisztelettel kezeli ügyfeleit, mert az üzleti siker az ügyfélkörön múlik.

A kiváló ügyfélszolgálat lényege, hogy megbecsüljük az ügyfél idejét, kellemes hozzáállással bánunk vele, és hasznos forrásokat kínálunk. Ahelyett, hogy csak megfelelne az elvárásoknak, a Paysafe Group célja, hogy magasabb szintre emelje a dolgokat azáltal, hogy biztosítja a felhasználók számára a nagyszerű élményt. Ennek megfelelően a következő kommunikációs csatornákat nyitották meg:

 • Élő chat: Ez egy automatizált üzenetküldő rendszer, ahol az ügyfelek felteszik kérdéseiket, és választ kapnak Larától, a virtuális asszisztenstől (bot). Lara azonnali támogatást kínál bármikor és bármikor.
 • A súgó: Ebben a részben rengeteg információ található a Paysafecard-ról. Van egy keresőmotor is, amely konkrét kérdéseket ír be.
 • Szerviz forródrót: Minden régióhoz/országhoz tartozik egy telefonszám a sürgős megkeresésekhez. Helyi díjak vonatkozhatnak rájuk.
 • Online kapcsolatfelvételi űrlap: Az ügyfél itt küldi el a szolgáltatással kapcsolatos kérdéseit, és lépésről lépésre tölti ki az információkat. A kéréseket 24 órán belül teljesítjük.

Mivel a Paysafecard egy multinacionális vállalat, az ügyfélszolgálat 29 nyelven érhető el, köztük angol, spanyol, orosz, arab, dán, görög, német és portugál nyelven.

Paysafecard ügyfélszolgálati lehetőségek