A legjobb MasterCard elfogadó lottózó 2023

A MasterCard egy multinacionális pénzügyi szolgáltató vállalat, globális ügyfélkörrel. Jelenleg a világ második legnagyobb e-fizetőkártya-társasága. A társaság azonban nem közvetlenül a felhasználóknak, hanem pénzintézeteknek bocsátja ki kártyáit, amelyek aztán a nevükben kiadják azokat ügyfeleiknek. A MasterCard lehet bankkártya vagy hitelkártya.

A MasterCard betéti kártyák csak akkor működnek, ha a felhasználó számláján elegendő fedezet van. A MasterCard hitelkártyákkal azonban a kibocsátó pénzintézet pénzt kölcsönöz a felhasználónak a fizetések teljesítéséhez, amit a felhasználónak kamatostul vissza kell fizetnie.

A legjobb MasterCard elfogadó lottózó 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

1xBet

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Ha kényelmes online lottójátékokat szeretne találni, 1xBet az a hely, ahová el kell mennie! 1xBet egy jól bevált Lottó amelyet még 2011 -ben alapítottak. Azóta pozitív hírnévre tett szert, mivel megbízható és megbízható, játékok széles választékát, fizetési lehetőségek széles skáláját és barátságos ügyfélszolgálati csapatát kínálja. Ezen a weboldalon mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű online lottójáték élményhez.

BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet

  Az online lottószolgáltatót 2016-ban alapították, tulajdonosa és üzemeltetője a Lottomatrix Ltd., egy brit vállalat. Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága engedélyezte a C73232 regisztrációs számmal az Egyesült Királyságban.

  18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

  Mutasson kevesebbetMutasson többet
  Mutasson kevesebbet
  Mutasson többet

   A LotteryWorld, licencszáma 153264, a curacaói törvény értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság. Megkönnyíti a sorsjegyek online vásárlását. A LotteryWorld Curacaóban alapították, székhelye: Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

   Hogyan lehet befizetni a Mastercard segítségével
   Hogyan lehet befizetni a Mastercard segítségével

   Hogyan lehet befizetni a Mastercard segítségével

   A legtöbb modern befizetési módhoz hasonlóan a MasterCard használatával nagyon egyszerű a pénzek feltöltése egy lottóoldalra. A játékosnak először meg kell látogatnia a lottóoldalt, majd követnie kell a megfelelő lépéseket a fiók létrehozásához. A sikeres fiók létrehozása után a felhasználó a fizetési oldalra navigálhat, és fizetési lehetőségként kiválaszthatja a MasterCard kártyát.

   Innentől kezdve ki kell tölteniük a kártyaadatokat. A szükséges adatok között szerepel a kártyaszám, a név, a kártya lejárati dátuma és a befizetés módja. A felhasználónak meg kell adnia a CVV-számot, és át kell mennie a biztonsági ellenőrzéseken. Ha minden rendben van, a letétet jóváhagyják.

   Hogyan lehet közvetlen befizetést tenni

   A MasterCard betéti kártyák közvetlen befizetésre használhatók. A felhasználónak össze kell kapcsolnia a kártyáját a bankszámlájával. Ez azt jelenti, hogy a játékosok bankkártyáikkal közvetlen befizetéseket hajthatnak végre bankszámlájukról.

   Befizetési limitek

   Az egyik legjobb dolog a MasterCard befizetésekkel kapcsolatban a befizetési limitek széles skálája. Az alsó oldalon a játékosok minimum 1 dollárt fizethetnek be, a kaszinó feltételeitől függően. A maximális limit a játékos kártyatípusától és a kaszinó feltételeitől függ, és a különböző lottóoldalakon változik.

   Az online lottószelvények általában nem olyan drágák, ami azt jelenti, hogy a legtöbb lottó fogadó általában nem aggódik a különböző fizetési módok által kínált felső befizetési limitek miatt.

   Mobil betétek

   Az online lottójátékosok mobiltelefonjukon keresztül utalhatnak be pénzt számlájukra. Ez a módszer nagy kényelmet és rugalmasságot kínál, mivel lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bármikor és bárhol megvásárolják lottószelvényeiket.

   Hogyan lehet befizetni a Mastercard segítségével
   Hogyan lehet pénzt kivenni MasterCarddal

   Hogyan lehet pénzt kivenni MasterCarddal

   A MasterCard kártyára történő pénzfelvétel egy online lottóoldalról ugyanolyan egyszerű, mint a befizetés. A folyamat általában gördülékenyebben megy, ha a kifizetéseket ugyanarra a kártyára irányítják, amelyet a befizetéshez használtak.

   A kifizetési folyamat megköveteli a felhasználótól, hogy jelentkezzen be a lottó számlájára, és kövesse a megfelelő lépéseket a kifizetési oldal eléréséhez. Ezután a játékosnak meg kell adnia a kifizetés összegét és a kártya adatait a kifizetési folyamat elindításához.

   Ha a lottószámlán lévő pénzeszközök elegendőek, a lottóoldal hozzájárul a visszavonási kérelemhez. A befizetésekkel ellentétben azonban a legtöbb online lottóoldalon általában időbe telik a feldolgozás befejezése. A legtöbb online kaszinóban és lottóoldalon körülbelül három napba telhet a visszavonási folyamat befejezése.

   Kivonási korlátok

   A kifizetési limitek nagymértékben eltérnek a különböző online lottóoldalakon. Egyes webhelyek szerződési feltételeikben azt is megkövetelik, hogy az átalányösszegeket korlátozott összegű részletekben lehessen felvenni. A felhasználóknak meg kell nézniük az adott lottóoldalt az interneten, amelyet a maximális kifizetési korlát meghatározásához használnak.

   Mobil pénzkivonás

   A MasterCard segítségével mobilról történő pénzfelvétel hasonló a számítógép vagy bármely más okoseszköz használatához. Az egyetlen lényeges különbség a felhasználói felület. A legtöbb alkalmazást tartalmazó lottóoldal általában még egyszerűbbé teszi a mobiltelefonon keresztüli pénzfelvételt. Csak egy megbízható és biztonságos internetkapcsolatra van szükség.

   Hogyan lehet pénzt kivenni MasterCarddal
   Biztonság és biztonság a MasterCardnál

   Biztonság és biztonság a MasterCardnál

   Az online fizetési módok által kínált biztonság mindig első számú prioritást élvez a fogadók és a lottóoldalak körében. Különösen a MasterCard a preferált fizetési lehetőség sok fogadó számára. Ez sokat elárul a biztonságáról. Az alábbiakban bemutatjuk a MasterCard néhány biztonsági és biztonsági funkcióját.

   Kártyaellenőrzési érték

   Minden kártya rendelkezik kártyaellenőrző értékkel, amelyet általában a kártya másik oldalára nyomtatnak, ahová az online csalók nem férhetnek hozzá. Ideális esetben minden tranzakció megköveteli ezt az értéket a feldolgozáshoz. Más szóval, a CVV jelszóként működik az online MasterCard használat során.

   Zéró felelősségi politika

   A nulla felelősségvállalási szabályzat célja, hogy megvédje a felhasználókat a kártyáikkal végrehajtott jogosulatlan tranzakcióktól. A MasterCard felhasználóinak azonban ésszerű gondot kell fordítaniuk kártyáik vagy kártyaadataik ellopásának vagy elvesztésének megakadályozására, hogy megfelelő kártérítésre jogosultak legyenek.

   Biztonsági kód

   Különféle kártyakibocsátók is kínálnak biztonságos kódszolgáltatást. A szolgáltatás a fizetés során hozzáad egy lépést, ahol a felhasználóknak meg kell adniuk a kártya kibocsátója által szövegesen küldött kódot a tranzakció végrehajtása előtt.

   Lehetséges-e átverni?

   A MasterCard által kínált számos biztonsági funkció ellenére továbbra is lehetséges a csalás. Ez különösen akkor van így, ha a felhasználó elveszíti fizikai kártyáját, vagy megosztja a kártyainformációkat nem megbízható webhelyekkel vagy személyekkel.

   A játékosoknak ezért minden szükséges óvintézkedést meg kell tenniük, hogy elkerüljék a csalást. A játékosoknak meg kell tenniük olyan védelmi intézkedéseket, mint például a kétfaktoros hitelesítés, a kártyán lévő gyanús tevékenységekre való odafigyelés és a biztonságos internetkapcsolatok használata.

   Biztonság és biztonság a MasterCardnál
   MasterCard ügyfélszolgálati lehetőségek

   MasterCard ügyfélszolgálati lehetőségek

   Sajnos a felhasználók nem kaphatnak közvetlen segítséget a MasterCard központjában lévő ügyfélképviselőtől. Ennek az az oka, hogy a cég nem bocsátja közvetlenül a kártyákat a végső felhasználók rendelkezésére. A felhasználók azonban csak az adott kártyakibocsátótól, általában banki intézményüktől férhetnek hozzá az ügyfélszolgálatokhoz.

   Világszerte több mint 25 000 pénzintézet kínál MasterCard kártyát ügyfeleinek, amelyek mindegyike különböző ügyfélszolgálati csatornákat kínál. A felhasználók így ellenőrizhetik és igénybe vehetik az adott kártyakibocsátójuk által kínált ügyfélszolgálati lehetőségeket.

   A legtöbb bank és más pénzintézet általában megbízható és hatékony támogatási lehetőséggel rendelkezik. A felhasználók beléphetnek a bankba, és személyesen megkaphatják az összes szükséges segítséget. Általános aggályok esetén a felhasználók különféle online fórumokon is kereshetnek megoldásokat.

   Ellenőrizhetik a bankintézetek vagy más olyan felhasználók releváns közösségimédia-bejegyzéseit, akik tapasztaltak vagy tudnak hasonló problémákról.

   MasterCard ügyfélszolgálati lehetőségek