Minden a Bonus Ball itt 2023/2024

A bónuszgolyó egy további szám, amelyet véletlenszerűen húznának ki egy normál sorsolásnál, de nem az. Mindig ugyanaz, mint a nap első (vagy második) sorsolása, és soha nem hirdetik ki a sorsolás előtt, így a játékosok csak az érdeklődés után tudhatják meg, mi az. Ennek az a célja, hogy a játékosok nagy pénzt nyerhessenek a helyes szám kitalálásával a következő sorsoláson.

Ez általában egy "garantált" nyeremény, mivel nincs kötve – A játékosnak nem kell többet fizetnie, vagy nem kell mást tennie, mint kitalálnia a helyes számot a garancia kifizetéséhez. Röviden, ez egy online lottó promóciója, ugyanúgy, ahogy a játékosok bónuszokat kapnak a kaszinókban.

Minden a Bonus Ball itt 2023/2024
Hogyan használjunk bónuszlabdát
Hogyan használjunk bónuszlabdát

Hogyan használjunk bónuszlabdát

A bónuszlabdákat arra is használják, hogy az embereket a játék folytatására ösztönözzék. Például, amikor a jackpot nagyon magasra nő, előfordulhat, hogy egy garantált bónuszlabdát használnak a normál labdák helyett.

Ha mindenki a Jackpotra szegezi a tekintetét, akkor kevésbé valószínű, hogy folytatja a játékot, mert nem fogja látni a bónuszlabdát. A garantált bónuszlabda használata azonban azt jelenti, hogy a játékos szinte biztosan kap valamit a sorsolásból.

A bónuszlabda használatához a játékosnak választania kell a képernyőn megjelenő számok listájából (melyek azok a számok, amelyeket más játékosok kiválasztottak). Miután kiválasztották a számukat, megnyomják a pörgetés gombot a lottószámok megjelenítéséhez.

A szerencsejátékosnak ki kell választania egy ilyen számot nyerőszámként. Ha a kiválasztott szám megegyezik a tényleges számmal, a szerencsés játékos megnyeri a nyerőszámmal jelölt pénzt.

Hogyan használjunk bónuszlabdát
Egy bónuszlabdát valódi pénzzé változtatni

Egy bónuszlabdát valódi pénzzé változtatni

Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy mennyi pénzt lehet nyerni ezzel a bónusszal. Szabadidejükben többször játszhatnak, vagy naponta egyszer. Ez a bónusz csak azokra a játékokra vonatkozik, ahol a játékosok egyetlen számot választanak, nem pedig két szám kombinációját.

Amire figyelni kell, ha bónuszlabdával játszik

A bónuszlabda bónusz, mint bármely más, ezért a játékosoknak meg kell fontolniuk néhány szempontot, mielőtt nekivágnának. Például tudnia kell a legkésőbbi időpontot, amikor a jegy mellett egy bónuszlabdát fel lehet venni. A bónuszlabdához csatolt feltételeket is figyelembe kell venni. Például néhány lottó megkövetelheti a játékosoktól, hogy csak egy jegyet vásároljanak, hogy jogosultak legyenek a bónuszlabda belépésre.

A játékosoknak meg kell nézniük a bónuszlabdát kínáló lottójátékokat is. Folyamatosan ellenőrizze az értesítéseket, nehogy lemaradjon a belépési idővonalról.

Egy bónuszlabdát valódi pénzzé változtatni
Van-e stratégia a bónuszlabdának?

Van-e stratégia a bónuszlabdának?

Maga a lottóhoz hasonlóan a bónuszlabda is a véletlen műve. A játékosok nem használhatnak bevált módszereket a bónuszlabdák megnyerésének esélyének növelésére. Csak annyit kell tenniük, hogy kiválasztják a jegyükön feltüntetett számokat.

Ha egy kivételével mindegyik jegyük egyezik a kihúzott labdákkal, akkor kvalifikálják magukat a bónuszlabda körbe. Ekkor a bónuszgolyót húzzák. A rajz egyszer vagy többször előfordulhat; lottózónként változnak a szabályok.

Ha a játékos bónuszlabdáját az utolsó húzások bármelyik pontján kihúzzák, akkor bónusznyereményeket nyer. Ezért nem érdemes időt tölteni azzal, hogy megjósolják a nyerő bónuszlabdát. Néhány játékosnak azonban megvan a saját meggyőződése, hogy bizonyos tényezők szerencséssé teszik őket.

Születésnapok, bizonyos számok stb. Nem csügged, ha követi ezeket az ösztönöket. Hiszen minden lottó mindenekelőtt szórakoztató tevékenységnek hivatott.

Van-e stratégia a bónuszlabdának?
A bónuszlabda használati feltételeinek megértése

A bónuszlabda használati feltételeinek megértése

A méltányosság kedvéért konkrét feltételeket ír elő a online lottóoldalak amelyek minden bónuszlabdát használó játékra érvényesek. Sorsolásonként változhatnak, de többnyire hasonlóak. Ezek a bónuszlabda általános szabályai a következők:

 • Minden nyertes jegyet a meghirdetett sorsolás időpontjától számított 30 napon belül el kell helyezni.
 • A bónuszlabdákat nem lehet kombinálni a megfelelő bónuszokkal.
 • Ha a bónuszt egy másik bónusz- vagy készpénzkifizetési opcióval párosítják, biztosítaniuk kell, hogy ne legyen átfedés közöttük.
 • Csak a valódi pénzes tétek számítanak bele a bónuszegyenlegbe.
 • A bónusz egyenlegét az előző 30 nap során megtétek teljes összege alapján számítják ki. A bónuszgolyókkal szerzett nyeremények nem számítanak bele ebbe a számításba.
 • Amint a bónuszegyenleg eléri a nullát, a fennmaradó egyenleget beválthatja.
 • A játékosoknak 18 éves vagy idősebbnek kell lenniük a részvételhez.
 • Nincs korlátozás a sorsoláson való részvételre.
 • A sorsoláson való részvételkor egy jegyet kell kihelyezni.
 • Minden nevezési díjat előre be kell szedni.
 • A játékosok nem utalhatnak át bónuszpénzt másik számlára.
 • A bónuszok egy bizonyos idő elteltével lejárnak
 • A nyerési szorzó 1/100.
 • A nyeremény igényléséhez a játékosoknak közvetlenül kapcsolatba kell lépniük az ügyfélszolgálattal. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes kaszinók eltérő szabályokat kínálnak a kifizetésekre vonatkozóan. Kérjük, tekintse meg az egyes kaszinók feltételeit.)
 • Nem minden bónusz vonható vissza.
A bónuszlabda használati feltételeinek megértése
Milyen lottó kínál bónuszlabdát?

Milyen lottó kínál bónuszlabdát?

Számos lottóoldal kínál bónuszlabdákat. Néhány ilyen lottó jól ismert, mások pedig újak. Íme egy közelebbi pillantás a legnépszerűbbek közül.

Powerball USA

Ez a legnagyobb lottó Amerikában. 1970-es indulása óta szinte minden héten játszották. És most már online is játszható! Az US Powerballt hetente kétszer sorsolják. A fődíj 40 millió dollár. Az Egyesült Államok egyik kritikus jellemzője Powerball a "Power Play" funkció, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy növeljék esélyeiket a nagy nyeremények megnyerésére.

Minél több jegyet vásárol, annál nagyobb az esélye a nagy nyereménynek.
A heti rajzok mellett a US Powerball különleges eseményeket is tart, mint például a Mega Millions nemzeti döntőjét, amelyet évente kétszer rendeznek meg. 2018-ban a US Powerball a sorsolás előtt elkelt.

Mega Millions USA

Az Mega milliók a világ egyik legnagyobb jackpot lottója. A főnyeremény elérte a 640 millió dollárt. A lottósorsolás hetente kétszer történik, minden jegy 2 dollárba kerül. A Jackpot 20 millió dollártól kezdődik, és minden alkalommal nagyobb lesz, amikor nem nyerik meg. A Megamillions csak az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el.

A lottónak három fő jellemzője van. Az első a számok kiválasztása, ahol a játékosok öt fehér és két piros golyót választanak. A második a „Pick 3” opció, ahol a játékosok kiválasztanak három számot az első 75 közül, és ezeket a számokat két véletlenszerűen kiválasztott számmal párosítják. A harmadik a Megaplier. Az a játékos, aki kiválaszt hat fehér labdát és négy fekete labdával párosítja őket, megszorozzák 2-vel. Ez azt jelenti, hogy nagyobb esélye van nyerni.

SuperLotto Plus

A Super Lotto Plus egy másik népszerű lottójáték Ausztráliában. Ez nem csak egy sorsolás, hanem egy havi sorsolás. Az ausztrál lottó minden hónap első keddjén sorsol. Hét szerencsés számot húznak ki véletlenszerűen 1-től 7-ig. Minden szám bármely más számmal vagy számjegycsoporttal párosítható. A jackpot 5 millió és 25 millió dollár között mozog.

EuroMillions

Az EuroMillions egy újabb népszerű lottójáték Európában. Nagyon hasonlít az amerikai Mega Millions-hoz. Az Euromillions játékosoknak hét labdát kell helyesen megjósolniuk, hogy megszerezzék a nagy nyereményt. A Mega Millionstól eltérően az EuroMillions nem oszt ki pénzdíjakat. Ehelyett a teljes jackpot egy százalékát nyerjük meg. A jackpot akkor növekszik, ha valaki nyer. Minden szerdán és szombaton este az emberek Európa-szerte várják a sorsolást abban a reményben, hogy nyerik a jegyeiket.

Lotto Európa

Egy másik híres európai lottó a Lotto Europe. Ez egy francia lottó, amelyet hetente egyszer játszanak. Minden csütörtök este 1 dollárért vásárolhatnak jegyet az emberek. Ha valaki megveszi mind a nyolc számot, részesedést kap a Jackpotból. A jackpotok 10 000 és 100 000 dollár között változnak. Az eddigi legalacsonyabb nyert összeg 3500 dollár volt. Mivel ez egy francia lottó, csak Franciaországban érhető el.

MEGA MILLIÓK JAPÁN

A lottó e japán változata 1992-ben jött létre. Ez egy nemzeti lottó, ahol az emberek lottószelvények megvásárlásával játszhatnak. Vannak, akik "Japanese Powerball"-nak hívják. A lottó japán változata az US Powerballon alapul. A lottó átlagosan körülbelül 350 000 jegyet ad el naponta.

Powerball Egyesült Királyság

Egy másik brit lottó a Powerball UK. Mint sok más lottójáték szerte a világon, a Powerball UK jackpotja 50 000 és 250 000 dollár között változik. A jackpot növekszik, ahogy egyre többen vesznek részt a sorsoláson. Ha senki sem nyer, akkor a jackpot átkerül a következő sorsolásra. A Powerball UK pénteken és szombaton sorsol. A jegyek ára 1 dollár.

Dupla lottó

Olaszországban a dupla lottót Il Dottore néven is ismerik. Ez a legnépszerűbb lottójáték Olaszországban. A lottó olasz változata eltér az amerikaitól. Öt szám kiválasztása helyett a játékosok tíz számot választanak. Ezeket minden hétfőn este kisorsolják, és már 60 centért vásárolhatnak jegyet az emberek. Minden jegy 1 dollárba kerül.

Hatalmi játék

A bónuszlabda lottó Indiában a Power Play nevet viseli. A lottó indiai változata egyedülálló. Ez egy napi lottó. A szokásos lottókkal ellentétben, ahol hetente vásárolnak jegyeket, a jegyeket minden nap vásárolják.

SuperEnaLotto

Dél-Afrika egyik legnépszerűbb lottója az SuperEnaLotto. Ez egy nemzeti játék, amely szerdán és szombaton tart. A jackpot általában 30 millió és 60 millió rúpia között mozog. A főnyeremény alapra és a bónuszalapra oszlik. Amint valaki megnyeri a fődíjat, a pénz átkerül a bónusz potba. Ha senki sem nyer, a jackpotok átkerülnek a következő sorsolásra.

Milyen lottó kínál bónuszlabdát?
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

Bár bizonyos szempontból nem számít szerencsejátéknak, a lottójáték továbbra is problémássá válhat. A szerencsejáték szórakoztató, de kockázatokkal jár. A szerencsejátékosokat felelősségteljes játékra ösztönzik. Itt a fogadók tippeket és eszközöket találhatnak, amelyek segítenek nekik jobban kezelni szerencsejátékaikat.

 • Nem szabad többet fogadni, mint amennyit megengedhet magának.
 • Nem számít, mennyire szereti valaki a fogadást; nincs mentség az alapvető szükségletekre szánt pénz elvesztésére! Mielőtt elkezdené, a szerencsejátékosoknak meg kell győződniük arról, hogy elegendő forrással rendelkeznek a veszteségek fedezésére.
 • A fogadás csak a szabadidő része lehet. A megtermelt többletbevételt valami másra kell fordítani.
 • Legyen tisztában azokkal az időszakokkal, amikor a legvalószínűbb a szerencsejáték – Próbáljon meg nem játszani, ha stresszes vagy részeg.
 • Legyen B terved – Ha valaki úgy érzi, hogy elveszítheti az uralmát a fogadási szokásai felett, próbáljon meg egy tartalék tervet arra az esetre, ha ez megtörténne. Például bármikor abbahagyhatták a játékot.
 • Tudd, mikor kell abbahagyni – Az embernek nem kell feltétlenül azonnal abbahagynia a játékot a veszteség után. Vannak, akik inkább addig folytatják a játékot, amíg nem nyernek. Ha azonban valakinek nehézségei vannak a kiadások kontrollálásával, valószínűleg az a legjobb, ha visszafogja a lottó fogadásokat.
 • Játék közben soha ne kérjen kölcsön pénzt másoktól – Ha a játékosok eladósodtak, mert túl sokat játszottak szerencsejátékkal, fontolóra kell venniük, hogy pénzügyi kezelési segítséget kérjenek egy minősített szervezettől. Számos olyan szervezet létezik, amely segít a szerencsejátékkal kapcsolatos problémákkal küzdőknek.
Felelősségteljes szerencsejáték