Minden a Befizetési bónusz itt 2023

Az online szerencsejáték-platformok befizetési bónuszokat használnak, hogy új játékosokat vonzanak, hogy csatlakozzanak webhelyeikhez, és tovább tartsák a szokásos játékosokat. A lottózás szemszögéből tökéletes üzleti értelme van. A legtöbb ember elveszíti az online lottókon megtett pénzt, így ezek a szolgáltatók sokkal többet nyernek a játékosoktól a befizetéseik révén.

Nyilvánvalóan ez nem jelenti azt, hogy a lottó bónusznak negatív vonatkozásai is vannak, vagy azt ne kellene figyelembe venni. A titok abban rejlik, hogy tudd, hogyan használd hatékonyan a legjobb befizetési bónuszlottókat. Ezt csak a befizetési bónuszok működésének megértésével lehet elérni. Ez az oldal itt elengedhetetlen.

Minden a Befizetési bónusz itt 2023
Minden, amit a lottó befizetési bónuszokról tudni kell

Minden, amit a lottó befizetési bónuszokról tudni kell

A lottóoldalak csábítókat kínálnak üdvözlő bónuszok ügyfeleket csalogatni. A játékosok érdeklődésének fenntartásához rendszeresen újratöltési bónuszokat vagy egyéb különleges ajánlatokat adhatnak. Számos promóció érhető el, de a leggyakoribb a befizetési bónusz. A név webhelyenként eltérő, de mindegyik ugyanúgy működik, mint például a regisztrációs bónuszok vagy az üdvözlő bónuszok.

Befizetési bónusznak nevezzük azt az ajánlatot, ahol a lottó weboldala megfelel a játékos befizetésének egy bizonyos részének. Sok befizetési bónuszt kínáló lottó 100%-os bónuszt ad 500 dollárig.

Ez azt jelenti, hogy a játékos a kezdeti befizetésének megfelelő bónuszt kap, például további 300 dollárt, ha 300 dollár értékű lottószelvényt vásárol. Ha egy másik játékos 600 dollárt fizet be, akkor 500 dollár bónuszt kap, mivel ez a maximális összegre korlátozódik.

Minden, amit a lottó befizetési bónuszokról tudni kell
Hogyan használd a lottó befizetési bónuszt

Hogyan használd a lottó befizetési bónuszt

Bár lehetetlennek tűnik, sok kevés tapasztalattal rendelkező játékos elfelejti, vagy nem tudja, hogyan igényelheti üdvözlőajándékát, amelyhez gyakran befizetési bónusz is társul. Valójában a jackpot megnyerése és az üres kézzel távozás közötti különbség csak néhány plusz dollár lehet a számlán.

Az online lottójátékosoknak minden ajánlatot meg kell ragadniuk, legyen az bármilyen kicsi is, hogy előnyt szerezzenek a fogadás előtt. A match-up bónuszok gyakran benne vannak az üdvözlőcsomagban, és soha senki nem bánja meg, hogy elvette őket.

A lottó befizetési bónusz egy egyszerű jutalom, és nem lehet gond az igényléssel. Vannak azonban döntő lépések, amelyeket a lottójátékosoknak meg kell tenniük, hogy megszerezzék ezt az online lottó bónuszt.

 1. Nyisson számlát a lottó oldalon
 2. Lépjen a „Lotto jegyek vásárlása” részhez
 3. Válassza a „Pénz befizetése” lehetőséget, és a kívánt fizetési módot
 4. Ha a befizetési bónusz nem automatikus, jelölje be a „feliratkozás” gombot
 5. Adja meg a számlához hozzáadandó összeget, valamint a bónuszkódot, ha van ilyen
 6. Ellenőrizze a tranzakciót

A fizetési módtól függően a pénznek néhány percen belül meg kell jelennie a lottószámlán. A játékosoknak ennyi kell ahhoz, hogy megszerezzék a bónuszpénzt a bankrolljukba, és elkezdjenek lottózni.

Hogyan használd a lottó befizetési bónuszt
Amire figyelni kell a lottó befizetési bónusznál

Amire figyelni kell a lottó befizetési bónusznál

A lottójátékosoknak ezt meg kell érteniük online lottó nem jótékonysági szervezetek. A konkrét feltételeket pontosan be kell tartani. A befizetési bónuszok kedvelőinek be kell tartaniuk az átfutási és érvényességi időszakot. A ráfordítási vagy fogadási követelmények arra késztetik a játékosokat, hogy elköltsék a bónuszpénzt, mielőtt kiváltanák.

A játékosok mondják ki a végső szót arról, hogy mitől vonzó a lottó befizetési bónusz. Ezen ajánlatok többsége érvényes az első befizetéskor, de egyes lottóoldalak feloszthatják a következő két vagy három befizetésre.

Fontos tudni, hogy senki sem válthat ki közvetlenül egy online lottó bónuszt. A fogadók csak akkor váltják ki a nyereményt, ha a bónuszpénzzel fogadtak, és teljesítik az összes feltételt. Ezek az ajánlatok nem ragadós vagy beváltható bónuszoknak minősülnek. Előfordulhat, hogy a bónusznyeremény nem váltható ki.

Ez a ragadós/nem készpénzre váltható/csak játék bónuszokra vonatkozik. Amikor a játékos megkapja a bónuszpénzt, addig kell játszania vele, amíg el nem veszíti, vagy készen áll a visszavonásra. A nyert pénz csak szerencsejáték céljából marad a lottó oldalon. A legtöbb játékos emiatt kerüli a ragadós bónuszokat.

Amire figyelni kell a lottó befizetési bónusznál
Lottó befizetési bónusz tippek

Lottó befizetési bónusz tippek

Egyes befizetési bónuszok egyszeri ajánlatok, amelyek megváltoztathatják a játékos játékát, ha szívesen lefoglalják őket. Néhány figyelemre méltó üzletet meg kell követelni, mielőtt a többi játékos megtenné. Az is fontos, hogy a megfelelő bónuszt a megfelelő időben használd. A rossz időzítés kizáráshoz vezethet. Az online lottó bónuszokat a játékos aktuális állapotának megfelelően kell felhasználni.

Azok, akik most csatlakoznak a lottóoldalhoz, az üdvözlő ajánlatokat használják, és ne az újratöltési bónuszokat. Néhány új fogadó elköveti azt a hibát, hogy az újratöltési díjakat igényli, hogy több pénzt halmozzon fel. Mégis, ezek az ajánlatok olyan napokra alkalmasak, amikor egy játékosnak rosszul sikerült, és készpénz befizetésével kell folytatnia a játékot.

Lottó befizetési bónusz tippek
A befizetési bónusz feltételeinek megismerése

A befizetési bónusz feltételeinek megismerése

A fogadási vagy átjátszási követelmények olyan alapvető irányelvek, amelyeket minden játékosnak ismernie kell, mielőtt lottózik a befizetési bónuszokkal. Arra utalnak, hogy hányszor kell átjátszani az első befizetési bónuszt, mielőtt tényleges készpénzre váltaná. Itt jönnek a félreértések, de egy példa segíthet tisztázni a koncepciót.

Például egy 100%-os befizetési bónusznak 30-szoros fogadási feltétele van. Ez webhelyenként eltérő.

A játékos 50 dollárt fizet be, és 50 dollár bónuszt kap. Ez 100 dollárt tesz lehetővé fogadásra. A 30-szoros átjátszás azt jelenti, hogy a játékosnak legalább 30-szor meg kell tennie a 100 dollárt, mielőtt bármilyen nyereményét visszavonhatja. Ez 3000 dollár értékű fogadásnak felel meg.

Egyes lottóoldalak megkövetelik a résztvevőktől, hogy meghatározott számú alkalommal játsszák át a bónuszpénzt. A fenti példát használva a játékosoknak 30-szor kell megtenniük az 50 dollárt. Tehát legalább 1500 dollárt kell fogadniuk a kifizetés előtt.

A fogadási követelmények másik kulcsfontosságú szempontja az engedélyezett játékokra vonatkozik. Sok lottó kizár bizonyos játékokat a befizetési bónuszból. Az is gyakori, hogy egyes játékoknak magasabb a játékmenete, mint másoknak. Az egyes lottóoldalak feltételeinek elolvasásának fontosságát nem lehet túlhangsúlyozni, mert sok eltérés van közöttük.

A befizetési bónusz feltételeinek megismerése
Milyen lottó kínál befizetési bónuszt?

Milyen lottó kínál befizetési bónuszt?

A lottó az online szerencsejátékok legújabb trendjei közé tartozik. Egyes oldalak lehetőséget adnak a rajongóknak, hogy közvetlenül részt vegyenek benne nemzetközi lottó, míg mások lehetővé teszik a játékosoknak, hogy rögzített szorzókkal fogadjanak a lottóeredményekre. A dollármilliókon és a nagyszerű esélyeken kívül számos bónusz is igénybe vehető. Íme a legjobb befizetési bónusz lottó.

Milyen lottó kínál befizetési bónuszt?
EuroMillions

EuroMillions

Az egyik A legnagyobb európai lottó az EuroMillions, kilenc országban játszották, köztük az Egyesült Királyságban, Svájcban, Franciaországban, Spanyolországban, Portugáliában, Ausztriában, Luxemburgban, Belgiumban és Írországban. Az online játékosoknak azonban nem kell ezen európai területek lakosainak lenniük ahhoz, hogy részt vegyenek az EuroMillions lottóban. Az online lottójegyek vásárlásának kiváló központja például az Eurolotto, egy MGA-licenccel rendelkező fogadási oldal.

Az EuroMillions befizetési bónuszok ideális ajánlatok minden lottójátékos számára. Új és hűséges fogadók, alkalmi és high-roll játékosok számára állnak rendelkezésre. A bónusz feloldásához regisztrálnia kell, és be kell írnia az EuroMillions promóciós kódját. Néhány korlátozás vonatkozik az üdvözlő ajánlatra. Például a játékosoknak 18 éves vagy idősebbnek kell lenniük.

Meg kell jegyezni, hogy az EuroMillions promóciós kódok időfüggőek. Az ajánlat időtartama alatt minden megvásárolt EuroMillions jegyhez egy bónuszkód generálódik. A jegytulajdonos kiegészítő sorsolásokon vesz részt, és az EuroMillions oldalon található bónuszellenőrzővel ellenőrizheti, hogy nyert-e.

EuroMillions
MegaMillions

MegaMillions

Játszott 45 államban, a Virgin-szigeteken, a District of Columbiában és Washingtonban MegaMillions lottó Amerika egyik kolosszális lottója. A játékosok kiválasztanak öt számot, és összepárosítják őket egy Mega labdával. Az első befizetési bónusz a legjobban várt ajánlat. A versenyzők itt helyezik el kezdeti befizetéseiket, és 10 dollárt kapnak, hogy MegaMillions jegyeket vásároljanak.

A bónusz automatikusan jóváírásra kerül, bónuszkód megadása nélkül. A hűséges rajongók számára egy befizetési bónusz is jár, amelyet SMS-ben és e-mailben jelentenek be.

A MegaMillions lottó a játékos befizetésének bizonyos százalékát, mondjuk 100 dollárig megfelelteti. A későbbi befizetések több meccset kapnak, ami növeli a játékos online pénztárcáját. A MegaMillions befizetési bónuszt általában ingyenes játék kíséri, hogy a fogadók új játékokat próbáljanak ki.

MegaMillions
Powerball

Powerball

A Powerball nemcsak népszerű Michiganben, de az egész világon is. Ez egy rollover lottó, így ha senki sem nyeri meg a főnyereményt, a Powerball átviszi a nyereményt a következő sorsolásra, és az tovább gyarapodik. Általában az első befizetés 10 és 200 dollár között van. 50%-os cashback bónuszra jogosult. Például 50 dollár azonnal további 25 dollárt keres a játékosnak, amellyel fogadhat.

2022-ben a Powerball rajongók exkluzív bónuszkódokat használhatnak ingyenes játékokhoz. A kuponkódok a kiskereskedelmi webhelyeken változhatnak. A legutóbbi promóciós kódot 2022. január közepén adtuk hozzá. Általában a játékosoknak minden héten új Powerball bónuszkódokra kell számítaniuk.

Powerball
PA iLottery

PA iLottery

A Pennsylvania Lottery vagy a PA iLottery bónuszkódokat kínál befizetési bónuszokkal és üdvözlőajánlatokkal bizonyos összegig, például 500 dollárig. Példa a PA iLottery 2022-es promóciós kódjára a LOTTOPA, amely az új játékosokat 20 dollár ingyenes pénzzel jutalmazza regisztrációkor. Mintha ez nem lenne elég, a hivatalos weboldalon napi akciók érhetők el. Íme egy egyszerű folyamat a befizetési bónusz igényléséhez.

 1. Kövesse a PA iLottery linket a regisztrációhoz
 2. Adja hozzá a betét összegét (legalább 10 USD) az újonnan megnyitott számlához
 3. Használja a promóciós kódot, pl. LOTOPPA, a kijelölt mezőben
 4. A számlán a befizetés 100%-a jóváírásra kerül 500 USD-ig plusz az első befizetés

A PA iLottery megköveteli a fogadóktól, hogy 10-szer fogadják meg első befizetésüket + bónuszt, mielőtt kifizetést kérnének. A feltételek azonban idővel változnak, és ez az oldal folyamatosan frissíti ezeket az információkat.

PA iLottery
Multi Lotto

Multi Lotto

A Multi Lotto befizetési bónusz az új játékosok számára elérhető, de bizonyos országokban. Jelenleg az ajánlat minimális befizetése 10 €. A regisztráció problémamentes eljárás. Meg kell adni a hivatalos nevét, születési idejét, telefonszámát, e-mail címét és a lakóhely szerinti országot.

A Multi Lotto fiókhoz tartozó jelszó létrehozása után a játékos beírhatja a bónuszkódot a szükséges mezőbe. A Multi Lotto egy megerősítő üzenetet küld a regisztrált telefonszámra, hogy igazolja a játékost.

Ahogy a neve is sugallja, ez a platform különféle lottójátékokat kínál, például az Eurojackpotot. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák szerencseszámaikat, és ellenőrizzék a legutóbbi lottóeredmények a rajzok után. A Multi Lotto bónuszkódok elérhetők mobilról és számítógépről, így bárki regisztrálhat a promóciós kódokkal. A Multi Lotto oldalon a rendelkezésre állás függvényében bónuszkódok lehetnek a következő lottókhoz.

 • Mega milliók
 • Powerball
 • 6. lottó
 • Thunderball
 • Mega-Sena
 • Ausztria Lotto
 • Egyesült Királyság nemzeti lottó
 • Bonoloto
 • Lotto Max
 • Megalot
 • California SuperLotto
 • Viking Lotto
 • Kanadai lottó 6/49
 • New Jersey Pick Six
 • La Primitiva
 • Törökország lottó 6/49
 • Dupla lottó
 • Melát
Multi Lotto
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

A lottójátékosoknak tudniuk kell, hogy a lottó nem a megélhetés módja. Ehelyett a szórakozás egy formája, de előre meghatározott korlátokkal kell végezni. Egy intelligens játékosnak rendelkeznie kell egy stratégiával, amely rendelkezik fogadási költségvetéssel és időkerettel, hogy elkerülje a szerencsejáték-probléma kialakulását.

A felelősségteljes szerencsejáték azzal kezdődik, hogy tudjuk, hogy a legtöbb lottószelvény nem nyer. Bármennyire is jövedelmezőnek tűnik a lehetőség, az ember veszíteni fog, ha elég sokáig játszik. Nincs értelme veszteségeket kergetni.

Nincs értelme lemeríteni a bankszámlát, hogy rengeteg lottószelvényt vásároljon. A legjobb megközelítés egy nyerő stratégia kidolgozása önellenőrzött elvekkel. Másrészt a nyereményt bölcsen kell befektetni.

A lottószolgáltatók azt akarják, hogy játékaik mindig élvezetesek legyenek. Sajnos néhány emberben szerencsejáték-függőség alakul ki. Szakmai segítséget kérhetnek olyan szervezetektől, mint a National Problem Gambling, a Florida Council on Compulsive Gambling és a Gamblers Anonymous.

Ezek az entitások számos erőforrást kínálnak a szerencsejátékosok számára, beleértve az önsegítő helyreállítási munkafüzeteket, a képzett tanácsadókkal való kezelést és a támogató csoport találkozóit. Együttműködnek a szerencsejáték-függő családtagjaival is, hogy megtalálják a legjobb megoldást.

Felelősségteljes szerencsejáték