Minden a Bónuszkódok itt 2023

Az online lottóknak többre van szükségük, mint egyszerűen izgalmas játékokra, hogy fenntartsák a rendszeres vásárlókat. Itt lépnek életbe a bónuszok és promóciók. A bónuszkódok nem csak promóció igénylésére szolgálnak. Segítenek egy lottóoldal marketingjében, és nyomon követik az egyes kampányokat. Minden bónuszkód egybeesik az általuk futó promócióval. Ez az útmutató elmagyarázza, mik azok a lottó bónuszkódok, és hogyan kell használni őket.

Minden a Bónuszkódok itt 2023
Flag

A Lottó listája a következővel: Bónuszkódok

hu Country FlagCheckmark

1xBet

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Ha kényelmes online lottójátékokat szeretne találni, 1xBet az a hely, ahová el kell mennie! 1xBet egy jól bevált Lottó amelyet még 2011 -ben alapítottak. Azóta pozitív hírnévre tett szert, mivel megbízható és megbízható, játékok széles választékát, fizetési lehetőségek széles skáláját és barátságos ügyfélszolgálati csapatát kínálja. Ezen a weboldalon mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű online lottójáték élményhez.

Bonus50 ingyenes pörgetés befizetéssel

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet

  Az AgentLotto, cégszáma 157283, nemzetközileg engedélyezett szerencsejáték-szolgáltatás. A platform lehetővé teszi a játékosok számára, hogy jegyeket vásároljanak az állami lottójátékokra különböző országokban. Az AgentLotto egy Agento NV márka, amelyet hivatalosan az Abraham de Veerstraat 9, Curacao címen jegyeztek be. Az AgentLotto tulajdonosaként az Agento NV a curacaói kormány által kiadott engedély alapján működik, GLH-OCCHKTW0705252017 számú allicenc. A licenc lehetővé tette az Agento NV számára, hogy az AgentLotto online megjelenése óta tíz éven keresztül bármilyen lottósorsolással kapcsolatos tevékenységet végezzen.

  Mi az a lottó bónuszkód?

  Mi az a lottó bónuszkód?

  A lottó bónuszkód egy karaktersorozat, általában számok és betűk, amelyek a kérdéses bónuszhoz kapcsolódnak. Például egy lottóoldal, amely 50 dollárt kínál befizetési bónusz új játékosok számára megadhatja a LOTTO50 kódot vagy hasonló kulcsot. A kódot akkor kell használni, amikor pénzt fizet be egy lottóoldalon az ingyenes 50 dollár feloldásához. A lottóoldal dönti el, hogy szükség van-e kódra a bónusz megnyitásához.

  Egyes webhelyek kuponkódokat adnak ki, amelyek szórakoztató elemet adnak hozzá a bónusz igénylésekor. A legtöbb esetben a befizetés nélküli bónuszokhoz nincs szükség promóciós kódra.

  Az egyik leggyakrabban felkínált bónusz a match bónusz, amely a kezdeti befizetés százalékában, például 50%-ban érkezik. Ha egy játékos 300 dollárt fizet be, a lottóoldal további 150 dollárt ad a fogadásért.

  Egy másik népszerű bónuszkód az ajánlj egy barátot promóciós kód. A bónusz összege változhat, és a jutalom igényléséhez ajánlási regisztráció szükséges. Időnként az online lottózók speciális promóciókat bocsátanak ki, például heti újratöltési bónuszokat, amelyek időben korlátozottak vagy versenyen keresztül adhatók.

  Mi az a lottó bónuszkód?
  A lottó bónuszkódok használata

  A lottó bónuszkódok használata

  A bónuszkódok ingyenes belépést biztosíthatnak egy sorsoláson. Ezek az egyik legegyszerűbb módja a lottójátékok elkezdésének. Mivel a bónuszkód ingyenes pénzt tartalmaz, a játékosoknak számlát kell nyitniuk, ahol befizethetik az ingyenes készpénzt. Íme egy tipikus folyamat, amely szükséges az an online lottó bónusz valódi pénzbe.

  1. Szerezzen bónuszkódot a kibocsátó webhelyről, és kattintson a linkre.
  2. Regisztráljon lottó számlát olyan adatokkal, mint az e-mail cím, telefonszám és lakóhely szerinti ország.
  3. Alkalmazza a bónuszkódot, és nyomja meg a küldés gombot.
  4. A lottóoldal e-mailt küld, amelyben megerősíti az újonnan megnyitott lottószámlát.
  A lottó bónuszkódok használata
  Hogyan működnek a lottó bónuszkódok?

  Hogyan működnek a lottó bónuszkódok?

  Miután feliratkozott a legjobb bónuszkódok lottójára, a lottójátékos általában beírja a kívánt ajánlat kuponkódját. Hacsak az oldal másként nem rendelkezik, a lehető legtöbb bónuszkódot megadhatja.

  Azonban minden ajánlatot a kért megrendelésnek megfelelően kell kitölteni. A lottóoldalak ezután nyomon követik a legtöbbször beírt kódokat, így megismerhetik a játékosok számára jobban tetsző ajánlatot, és így javíthatják marketingkampányaikat.

  A rendszeres játékosok bónuszkódokat is használhatnak a rollover bónuszokhoz. A bónuszkódokkal rendelkező lottó egy másik jutalma a hűség- vagy VIP program. Javítja a játékosok élményét készpénzre váltható pontokkal, ingyenes fogadásokkal és különleges csemegékkel. Egyes hűségbónuszok bizonyos játékokra korlátozódnak, de a visszaélések elkerülése érdekében korlátozásokkal járnak.

  Hogyan működnek a lottó bónuszkódok?
  Online sorsjegyek bónuszkódokkal

  Online sorsjegyek bónuszkódokkal

  Az emberek szerte a világon ma már másképp érzékelik a lottójátékokat, mert online lottó. Földrajzi határoktól függetlenül a fogadók papírjegy vásárlása nélkül is részt vehetnek nemzetközi sorsolásokon. Általánosságban elmondható, hogy a játékosok kétféle lottószelvényt vásárolhatnak online, és kaphatnak néhány bónuszkódot.

  Concierge szolgáltatás jegyek

  Az online lottó megjelenése előtt az országok korlátozták a külföldi játékosok részvételét nemzeti lottó. Szerencsére az internet lehetővé teszi, hogy bárki lottószelvényt vásároljon a portaszolgálaton keresztül.

  Ez egy olyan program, amely lottószelvényeket vásárol és tart az elsődleges szolgáltatótól, és szétosztja azokat az érdeklődő játékosok között. A nyerteseket ugyanúgy kezelik, mintha személyesen játszottak volna. Egyes portaszolgálati jegyek kezelési költséget vonnak maguk után, míg mások a nyeremény egy kis részét elveszik.

  Jegyeket oszt meg és köt össze

  A lottó eleve kockázatos, mivel a nyerési esély nagyon csekély lehet. Ebben az ügyben a játékosok összejönnek, hogy kollektív jegyeket vásároljanak, amelyeket szindikátusnak vagy kötegnek tekintenek. Ebben az elrendezésben a résztvevők egyenlő arányban részesülnek a nyereményből. Általában a csoport több jegyet vásárol, mint az egyes játékosok; így nyerési potenciáljuk nagyobb.

  Ez a megközelítés segít csökkenteni az egyes fogadóknak befizetendő készpénz összegét. Hagyományosan a barátok és a családok szindikátusokat alkottak. De ma az interneten keresztül csatlakozó idegenek ugyanezt megtehetik, és továbbra is kihasználhatják a lottó bónuszkódjait. A lottószövetségek és -csomagok havi előfizetéssel vagy egyszeri vásárlással érhetők el.

  Online sorsjegyek bónuszkódokkal
  A bónuszkódok használati feltételeinek megértése

  A bónuszkódok használati feltételeinek megértése

  A kiegyenlített befizetések vagy bónuszpénzek lottószámláról történő kifizetéséhez a játékosnak többször meg kell fogadnia. Ha egy bónuszkód megforgatási követelménye 20-szoros, akkor a 150 dolláros bónusz kivehető készpénzre váltásához összesen 3000 dollár tét szükséges. Annak ellenére, hogy a bónuszpénz aktív a számlán, a kedvezményezett nem tudja eltávolítani, mielőtt a fogadásokra felhasználná.

  A feltételek nagymértékben eltérőek, és előfordulhat, hogy nem minden játékra vonatkoznak. A játékosoknak gondosan el kell olvasniuk a részleteket, mielőtt online lottószelvényt vásárolnak. A bónuszkódok célja a szerencsejáték fokozása, így nem egyszerű módja a pénzkeresésnek.

  A bónuszkód tipikus fogadási követelménye az időkorlát. Például a Michigan iLottery bónuszkód 24 órán belül lejár. Egy másik korlátozás a visszavonásra vonatkozik. Egyes lottójátékok akadályozzák a játékosokat abban, hogy meghatározott bónuszkódokkal nyert nyereményeiket kiváltsák egy bizonyos időszak leteltéig, vagy amíg tegyen újabb befizetést.

  Ezek a korlátozások azért vannak, hogy a játékosok sürgősséget érezzenek, ami előnyös az online lottó számára. Ezenkívül csökkentik a bónuszkóddal való visszaélést a gátlástalan játékosok részéről. A korhatár biztosítja, hogy csak legális résztvevők vehetnek részt a sorsoláson.

  A bónuszkódok használati feltételeinek megértése
  Milyen lottó kínál bónuszkódokat?

  Milyen lottó kínál bónuszkódokat?

  Az internet a legjobb hely a legjobb bónuszkód-lottók eléréséhez. A következő lottók promóciós kódokkal rendelkeznek az online játékosok számára.

  PA iLottery bónuszkód

  A Pennsylvania iLottery bónuszkódja 2022-ben a PLAY20. A webhelyen van néhány kiemelkedő lottó az Egyesült Államokban. Jelenleg az új játékosok 20 dollárt kaphatnak ingyen, miután regisztrálnak és alkalmazzák a PLAY20 kódot. Sőt, az első befizetés 100%-os bónuszra jogosult, amelynek felső határa 500 dollár.

  Milyen lottó kínál bónuszkódokat?
  PA iLottery bónuszkódok

  PA iLottery bónuszkódok

  Akit érdekel, az alábbi egyszerű lépésekkel igényelheti az ajánlatot.

  1. Kattintson a PA iLottery bónusz gombra a kód felfedéséhez.
  2. A link átirányítja a játékost a regisztrációs oldalra.
  3. Regisztráljon egy e-mail cím, név, lakcím, nem, születési dátum és két biztonsági kérdés megadásával.
  4. Vezesse be a PLAY20 kódot a bónuszkód szegmensbe (a kis- és nagybetűk megkülönböztetése).
  5. Lépjen a fizetési oldalra, és helyezzen be bármit 10 dollártól felfelé.
  6. Az első befizetés dollárért dollárért maximum 500 dollárral párosul.

  A PA lottó 10-szeres fogadási feltétellel rendelkezik a befizetésre és a bónuszpénzre vonatkozóan.

  A PA iLottery VIP Players Clubot kínál, amely lehetőséget ad a fogadóknak, hogy több kuponkódot, ajándékot, személyre szabott tippeket és exkluzív ajánlatokat kapjanak. Ingyenesen lehet csatlakozni a klubhoz a PA Lottery honlapján található ikonon keresztül.

  A platform 5 dollárral várja az új tagokat, akik ingyen játszhatnak. A napi promóciók minden tag számára 20% készpénz-visszatérítési bónuszt és azonnali nyereményt tartalmaznak a második esély sorsolásán. Csak azok játszhatnak a Pennsylvania iLottery-n, akik betöltötték a 18. életévüket.

  PA iLottery bónuszkódok
  Multi lottó bónuszkódok

  Multi lottó bónuszkódok

  A Multi Lotto platformján több mint 50 online lottó található, amelyek jackpotja meghaladja az 1 millió dollárt. A Multi Lotto lottó bónuszkódok a platformon való regisztrációkor érhetők el. A játékosok pillanatok alatt megvásárolhatják a jegyeket.

  Minden bónuszkód egyedi ajánlatokhoz ad hozzáférést, ezért döntő fontosságú, hogy ellenőrizze a frissítéseket a Multi Lotto webhelyén. A bónuszkód a bejegyzés idején 100%-os egyezést kínál 50 euróig a befizetéseknél. Ez az új játékosokra is vonatkozik.

  A Multi Lotto regisztráció során a játékosoknak meg kell adniuk személyes adatokat, például e-mail címet, teljes nevet, születési dátumot, telefonszámot, aktuális országot és várost. A jelszó létrehozása után a játékos a következő lépésekkel igényelheti a bónuszt.

  1. Lépjen a Saját fiók oldalra.
  2. Adjon meg befizetési összeget megfelelő fizetési móddal.
  3. Írja be a bónuszkódot a megfelelő mezőbe.
  4. Fogadja el a feltételeket a kijelölt négyzet kipipálásával.
  5. A folyamat befejezéséhez kattintson a küldés gombra.

  A számlának készen kell lennie a befizetés összegével és a bónuszpénzzel a fogadáshoz.

  Multi lottó bónuszkódok
  Mega Millions bónuszkódok

  Mega Millions bónuszkódok

  A Mega Millionst az Egyesült Államok 44 államában játsszák, 40 millió dollártól kezdődő jackpot nyereményekkel. A történelem legmagasabb jackpotja, amelyet 2012. március 30-án sorsoltak ki, hatalmas 656 millió dollár volt. A Mega Million első sorsolására 2002-ben került sor, és azóta sok szerencsejátékos nyert jackpotot.

  Az Egyesült Államokban különböző hivatalos kiskereskedők árulnak Mega Millions jegyeket, de a vásárlás legegyszerűbb módja a regionális webhelyeken keresztül, amelyek a fő oldalon találhatók. Például a játékosok ellenőrizhetik a bónuszkódokat, és játszhatnak a játékkal a Michigan, Illinois és Kentucky Lotteriesnél. A jegyek ára már 2 dollárnál kezdődik, és a nyerési esély egy a 24-hez.

  Bár a bónuszkód nem kötelező a Mega Millions lottóban való részvételhez, jó, ha naprakész marad a hírekkel kapcsolatban. Egyelőre nincsenek promóciós kódok. A játékszabályok egyszerűek:

  • Válasszon öt számot egytől 75-ig
  • Válasszon egy extra számot egytől 15-ig
  • Várd meg a sorsolást

  A Mega Millions sorsolást hetente kétszer (kedden és pénteken) bonyolítják le.

  Mega Millions bónuszkódok
  EuroLotto bónuszkód

  EuroLotto bónuszkód

  Az Euro Lotto a legnagyobb napi lottó főnyeremény Európában. A több millió eurós nyeremény sok felhasználót vonz, hogy próbáljon szerencsét online. A játékosok olyan kaparós sorsjegyeket választhatnak, mint a Lucky Triple, Silver Streak és Gold Rush. De hogyan fordítható le egy Euro Lotto bónuszkód nyereményre?

  A játékosoknak egyszerűen létre kell hozniuk egy fiókot egy regisztrációs űrlap kitöltésével. A személyes adatok megadása mellett a fogadóknak meg kell adniuk egy megfelelő Euro Lotto utalvány kódot. A jelenlegi kód 100%-os befizetési bónuszt biztosít, maximum 100 eurós felső határral. A minimális befizetés 20 €.

  Azoknak, akik harmadik féltől származó linkről gyűjtik be az Euro Lotto bónuszkódot, nem kell elhelyezniük a kódot a befizetési oldalon. A linken keresztül történő regisztráció után folytathatják a fogadást. Egy sorsjegy ára 2 euró, és az ügyfeleknek két betűt és öt számot kell választaniuk. A sorsolás minden nap este 8-kor zajlik, a nyerteseket az Euro Lotto honlapján teszik közzé.

  Megjegyzendő, hogy még egy bónuszkóddal sem lehet megnyerni az Euro Lotto jackpotját, amíg be nem fizet. A fizetés feldolgozásának számos módja van, beleértve a MasterCard, Visa, banki átutalás és Skrill kártyát.

  EuroLotto bónuszkód
  Hogyan legyünk felelős lottózók

  Hogyan legyünk felelős lottózók

  A felelős fogadás kulcsfontosságú mind a fogadók, mind családjaik számára. Felelősnek lenni azt jelenti, hogy megértjük a lottó mechanizmusát, és kézben tartjuk a téteket, hogy elkerüljük a személyes pénzügyek, az önbecsülés, a kapcsolatok és a munka sérelmét.

  A szerencsejáték-probléma jelei közé tartozik a szerencsejáték mértékének eltitkolása szerettei elől, a számlák fizetésének elmulasztása a lottószelvények vásárlása rovására, a közösség kritikája és a túl sok játék miatti megszakadt kapcsolatok.

  Szerencsére a segítség elérhető azok számára, akik szerencsejáték-problémával küzdenek. A forródrótok a hét minden napján, 24 órában nyitva tartanak, és bizalmasak, így nincs okunk visszariadni a kapcsolatfelvételtől.

  A legjobb tippek a felelősségteljes szerencsejátékhoz a lottókon

  • Önkitiltás: Bárkinek, akinek szerencsejáték-problémája van, tartózkodnia kell a lottó utaktól, online és offline egyaránt.
  • Dollárkorlát beállítása: A túlzott szerencsejáték megelőzése érdekében minden lottójátékosnak meg kell határoznia a pénzügyi képességeinek megfelelő költségvetést. Ez segít elkerülni, hogy több pénzt veszítsen, amikor az első összeg már elfogy. A lottó kiadásokat inkább szórakoztatási költségnek kell tekinteni, mint befektetésnek.
  • Tilos lottózni kölcsönnel: A kölcsönkért pénzzel való fogadás a legegyszerűbb módja annak, hogy belépjen az adósságciklusba.
  • Időkorlát: Helytelen ok nélkül szerencsejátékot játszani, vagy amikor az unalom támad. Jó, ha szándékosan játszol lottójátékkal egy meghatározott ütemterv elkészítésével.
  • Befolyás alatt tilos szerencsejáték: Az alkohol és a kábítószerek rontják az ítélőképességet, és az előre meghatározott határok átlépését okozhatják.
  Hogyan legyünk felelős lottózók