Minden a Bónuszkódok itt 2023/2024

Az online lottóknak többre van szükségük, mint egyszerűen izgalmas játékokra, hogy fenntartsák a rendszeres vásárlókat. Itt lépnek életbe a bónuszok és promóciók. A bónuszkódok nem csak promóció igénylésére szolgálnak. Segítenek egy lottóoldal marketingjében, és nyomon követik az egyes kampányokat. Minden bónuszkód egybeesik az általuk futó promócióval. Ez az útmutató elmagyarázza, mik azok a lottó bónuszkódok, és hogyan kell használni őket.

Minden a Bónuszkódok itt 2023/2024
Mi az a lottó bónuszkód?

Mi az a lottó bónuszkód?

A lottó bónuszkód egy karaktersorozat, általában számok és betűk, amelyek a kérdéses bónuszhoz kapcsolódnak. Például egy lottóoldal, amely 50 dollárt kínál befizetési bónusz új játékosok számára megadhatja a LOTTO50 kódot vagy hasonló kulcsot. A kódot akkor kell használni, amikor pénzt fizet be egy lottóoldalon az ingyenes 50 dollár feloldásához. A lottóoldal dönti el, hogy szükség van-e kódra a bónusz megnyitásához.

Egyes webhelyek kuponkódokat adnak ki, amelyek szórakoztató elemet adnak hozzá a bónusz igénylésekor. A legtöbb esetben a befizetés nélküli bónuszokhoz nincs szükség promóciós kódra.

Az egyik leggyakrabban felkínált bónusz a match bónusz, amely a kezdeti befizetés százalékában, például 50%-ban érkezik. Ha egy játékos 300 dollárt fizet be, a lottóoldal további 150 dollárt ad a fogadásért.

Egy másik népszerű bónuszkód az ajánlj egy barátot promóciós kód. A bónusz összege változhat, és a jutalom igényléséhez ajánlási regisztráció szükséges. Időnként az online lottózók speciális promóciókat bocsátanak ki, például heti újratöltési bónuszokat, amelyek időben korlátozottak vagy versenyen keresztül adhatók.

Mi az a lottó bónuszkód?
A lottó bónuszkódok használata

A lottó bónuszkódok használata

A bónuszkódok ingyenes belépést biztosíthatnak egy sorsoláson. Ezek az egyik legegyszerűbb módja a lottójátékok elkezdésének. Mivel a bónuszkód ingyenes pénzt tartalmaz, a játékosoknak számlát kell nyitniuk, ahol befizethetik az ingyenes készpénzt. Íme egy tipikus folyamat, amely szükséges az an online lottó bónusz valódi pénzbe.

 1. Szerezzen bónuszkódot a kibocsátó webhelyről, és kattintson a linkre.
 2. Regisztráljon lottó számlát olyan adatokkal, mint az e-mail cím, telefonszám és lakóhely szerinti ország.
 3. Alkalmazza a bónuszkódot, és nyomja meg a küldés gombot.
 4. A lottóoldal e-mailt küld, amelyben megerősíti az újonnan megnyitott lottószámlát.
A lottó bónuszkódok használata
Hogyan működnek a lottó bónuszkódok?

Hogyan működnek a lottó bónuszkódok?

Miután feliratkozott a legjobb bónuszkódok lottójára, a lottójátékos általában beírja a kívánt ajánlat kuponkódját. Hacsak az oldal másként nem rendelkezik, a lehető legtöbb bónuszkódot megadhatja.

Azonban minden ajánlatot a kért megrendelésnek megfelelően kell kitölteni. A lottóoldalak ezután nyomon követik a legtöbbször beírt kódokat, így megismerhetik a játékosok számára jobban tetsző ajánlatot, és így javíthatják marketingkampányaikat.

A rendszeres játékosok bónuszkódokat is használhatnak a rollover bónuszokhoz. A bónuszkódokkal rendelkező lottó egy másik jutalma a hűség- vagy VIP program. Javítja a játékosok élményét készpénzre váltható pontokkal, ingyenes fogadásokkal és különleges csemegékkel. Egyes hűségbónuszok bizonyos játékokra korlátozódnak, de a visszaélések elkerülése érdekében korlátozásokkal járnak.

Hogyan működnek a lottó bónuszkódok?
Online sorsjegyek bónuszkódokkal

Online sorsjegyek bónuszkódokkal

Az emberek szerte a világon ma már másképp érzékelik a lottójátékokat, mert online lottó. Földrajzi határoktól függetlenül a fogadók papírjegy vásárlása nélkül is részt vehetnek nemzetközi sorsolásokon. Általánosságban elmondható, hogy a játékosok kétféle lottószelvényt vásárolhatnak online, és kaphatnak néhány bónuszkódot.

Concierge szolgáltatás jegyek

Az online lottó megjelenése előtt az országok korlátozták a külföldi játékosok részvételét nemzeti lottó. Szerencsére az internet lehetővé teszi, hogy bárki lottószelvényt vásároljon a portaszolgálaton keresztül.

Ez egy olyan program, amely lottószelvényeket vásárol és tart az elsődleges szolgáltatótól, és szétosztja azokat az érdeklődő játékosok között. A nyerteseket ugyanúgy kezelik, mintha személyesen játszottak volna. Egyes portaszolgálati jegyek kezelési költséget vonnak maguk után, míg mások a nyeremény egy kis részét elveszik.

Jegyeket oszt meg és köt össze

A lottó eleve kockázatos, mivel a nyerési esély nagyon csekély lehet. Ebben az ügyben a játékosok összejönnek, hogy kollektív jegyeket vásároljanak, amelyeket szindikátusnak vagy kötegnek tekintenek. Ebben az elrendezésben a résztvevők egyenlő arányban részesülnek a nyereményből. Általában a csoport több jegyet vásárol, mint az egyes játékosok; így nyerési potenciáljuk nagyobb.

Ez a megközelítés segít csökkenteni az egyes fogadóknak befizetendő készpénz összegét. Hagyományosan a barátok és a családok szindikátusokat alkottak. De ma az interneten keresztül csatlakozó idegenek ugyanezt megtehetik, és továbbra is kihasználhatják a lottó bónuszkódjait. A lottószövetségek és -csomagok havi előfizetéssel vagy egyszeri vásárlással érhetők el.

Online sorsjegyek bónuszkódokkal
A bónuszkódok használati feltételeinek megértése

A bónuszkódok használati feltételeinek megértése

A kiegyenlített befizetések vagy bónuszpénzek lottószámláról történő kifizetéséhez a játékosnak többször meg kell fogadnia. Ha egy bónuszkód megforgatási követelménye 20-szoros, akkor a 150 dolláros bónusz kivehető készpénzre váltásához összesen 3000 dollár tét szükséges. Annak ellenére, hogy a bónuszpénz aktív a számlán, a kedvezményezett nem tudja eltávolítani, mielőtt a fogadásokra felhasználná.

A feltételek nagymértékben eltérőek, és előfordulhat, hogy nem minden játékra vonatkoznak. A játékosoknak gondosan el kell olvasniuk a részleteket, mielőtt online lottószelvényt vásárolnak. A bónuszkódok célja a szerencsejáték fokozása, így nem egyszerű módja a pénzkeresésnek.

A bónuszkód tipikus fogadási követelménye az időkorlát. Például a Michigan iLottery bónuszkód 24 órán belül lejár. Egy másik korlátozás a visszavonásra vonatkozik. Egyes lottójátékok akadályozzák a játékosokat abban, hogy meghatározott bónuszkódokkal nyert nyereményeiket kiváltsák egy bizonyos időszak leteltéig, vagy amíg tegyen újabb befizetést.

Ezek a korlátozások azért vannak, hogy a játékosok sürgősséget érezzenek, ami előnyös az online lottó számára. Ezenkívül csökkentik a bónuszkóddal való visszaélést a gátlástalan játékosok részéről. A korhatár biztosítja, hogy csak legális résztvevők vehetnek részt a sorsoláson.

A bónuszkódok használati feltételeinek megértése
Milyen lottó kínál bónuszkódokat?

Milyen lottó kínál bónuszkódokat?

Az internet a legjobb hely a legjobb bónuszkód-lottók eléréséhez. A következő lottók promóciós kódokkal rendelkeznek az online játékosok számára.

PA iLottery bónuszkód

A Pennsylvania iLottery bónuszkódja 2022-ben a PLAY20. A webhelyen van néhány kiemelkedő lottó az Egyesült Államokban. Jelenleg az új játékosok 20 dollárt kaphatnak ingyen, miután regisztrálnak és alkalmazzák a PLAY20 kódot. Sőt, az első befizetés 100%-os bónuszra jogosult, amelynek felső határa 500 dollár.

Milyen lottó kínál bónuszkódokat?
PA iLottery bónuszkódok

PA iLottery bónuszkódok

Akit érdekel, az alábbi egyszerű lépésekkel igényelheti az ajánlatot.

 1. Kattintson a PA iLottery bónusz gombra a kód felfedéséhez.
 2. A link átirányítja a játékost a regisztrációs oldalra.
 3. Regisztráljon egy e-mail cím, név, lakcím, nem, születési dátum és két biztonsági kérdés megadásával.
 4. Vezesse be a PLAY20 kódot a bónuszkód szegmensbe (a kis- és nagybetűk megkülönböztetése).
 5. Lépjen a fizetési oldalra, és helyezzen be bármit 10 dollártól felfelé.
 6. Az első befizetés dollárért dollárért maximum 500 dollárral párosul.

A PA lottó 10-szeres fogadási feltétellel rendelkezik a befizetésre és a bónuszpénzre vonatkozóan.

A PA iLottery VIP Players Clubot kínál, amely lehetőséget ad a fogadóknak, hogy több kuponkódot, ajándékot, személyre szabott tippeket és exkluzív ajánlatokat kapjanak. Ingyenesen lehet csatlakozni a klubhoz a PA Lottery honlapján található ikonon keresztül.

A platform 5 dollárral várja az új tagokat, akik ingyen játszhatnak. A napi promóciók minden tag számára 20% készpénz-visszatérítési bónuszt és azonnali nyereményt tartalmaznak a második esély sorsolásán. Csak azok játszhatnak a Pennsylvania iLottery-n, akik betöltötték a 18. életévüket.

PA iLottery bónuszkódok
Multi lottó bónuszkódok

Multi lottó bónuszkódok

A Multi Lotto platformján több mint 50 online lottó található, amelyek jackpotja meghaladja az 1 millió dollárt. A Multi Lotto lottó bónuszkódok a platformon való regisztrációkor érhetők el. A játékosok pillanatok alatt megvásárolhatják a jegyeket.

Minden bónuszkód egyedi ajánlatokhoz ad hozzáférést, ezért döntő fontosságú, hogy ellenőrizze a frissítéseket a Multi Lotto webhelyén. A bónuszkód a bejegyzés idején 100%-os egyezést kínál 50 euróig a befizetéseknél. Ez az új játékosokra is vonatkozik.

A Multi Lotto regisztráció során a játékosoknak meg kell adniuk személyes adatokat, például e-mail címet, teljes nevet, születési dátumot, telefonszámot, aktuális országot és várost. A jelszó létrehozása után a játékos a következő lépésekkel igényelheti a bónuszt.

 1. Lépjen a Saját fiók oldalra.
 2. Adjon meg befizetési összeget megfelelő fizetési móddal.
 3. Írja be a bónuszkódot a megfelelő mezőbe.
 4. Fogadja el a feltételeket a kijelölt négyzet kipipálásával.
 5. A folyamat befejezéséhez kattintson a küldés gombra.

A számlának készen kell lennie a befizetés összegével és a bónuszpénzzel a fogadáshoz.

Multi lottó bónuszkódok
Mega Millions bónuszkódok

Mega Millions bónuszkódok

A Mega Millionst az Egyesült Államok 44 államában játsszák, 40 millió dollártól kezdődő jackpot nyereményekkel. A történelem legmagasabb jackpotja, amelyet 2012. március 30-án sorsoltak ki, hatalmas 656 millió dollár volt. A Mega Million első sorsolására 2002-ben került sor, és azóta sok szerencsejátékos nyert jackpotot.

Az Egyesült Államokban különböző hivatalos kiskereskedők árulnak Mega Millions jegyeket, de a vásárlás legegyszerűbb módja a regionális webhelyeken keresztül, amelyek a fő oldalon találhatók. Például a játékosok ellenőrizhetik a bónuszkódokat, és játszhatnak a játékkal a Michigan, Illinois és Kentucky Lotteriesnél. A jegyek ára már 2 dollárnál kezdődik, és a nyerési esély egy a 24-hez.

Bár a bónuszkód nem kötelező a Mega Millions lottóban való részvételhez, jó, ha naprakész marad a hírekkel kapcsolatban. Egyelőre nincsenek promóciós kódok. A játékszabályok egyszerűek:

 • Válasszon öt számot egytől 75-ig
 • Válasszon egy extra számot egytől 15-ig
 • Várd meg a sorsolást

A Mega Millions sorsolást hetente kétszer (kedden és pénteken) bonyolítják le.

Mega Millions bónuszkódok
EuroLotto bónuszkód

EuroLotto bónuszkód

Az Euro Lotto a legnagyobb napi lottó főnyeremény Európában. A több millió eurós nyeremény sok felhasználót vonz, hogy próbáljon szerencsét online. A játékosok olyan kaparós sorsjegyeket választhatnak, mint a Lucky Triple, Silver Streak és Gold Rush. De hogyan fordítható le egy Euro Lotto bónuszkód nyereményre?

A játékosoknak egyszerűen létre kell hozniuk egy fiókot egy regisztrációs űrlap kitöltésével. A személyes adatok megadása mellett a fogadóknak meg kell adniuk egy megfelelő Euro Lotto utalvány kódot. A jelenlegi kód 100%-os befizetési bónuszt biztosít, maximum 100 eurós felső határral. A minimális befizetés 20 €.

Azoknak, akik harmadik féltől származó linkről gyűjtik be az Euro Lotto bónuszkódot, nem kell elhelyezniük a kódot a befizetési oldalon. A linken keresztül történő regisztráció után folytathatják a fogadást. Egy sorsjegy ára 2 euró, és az ügyfeleknek két betűt és öt számot kell választaniuk. A sorsolás minden nap este 8-kor zajlik, a nyerteseket az Euro Lotto honlapján teszik közzé.

Megjegyzendő, hogy még egy bónuszkóddal sem lehet megnyerni az Euro Lotto jackpotját, amíg be nem fizet. A fizetés feldolgozásának számos módja van, beleértve a MasterCard, Visa, banki átutalás és Skrill kártyát.

EuroLotto bónuszkód
Hogyan legyünk felelős lottózók

Hogyan legyünk felelős lottózók

A felelős fogadás kulcsfontosságú mind a fogadók, mind családjaik számára. Felelősnek lenni azt jelenti, hogy megértjük a lottó mechanizmusát, és kézben tartjuk a téteket, hogy elkerüljük a személyes pénzügyek, az önbecsülés, a kapcsolatok és a munka sérelmét.

A szerencsejáték-probléma jelei közé tartozik a szerencsejáték mértékének eltitkolása szerettei elől, a számlák fizetésének elmulasztása a lottószelvények vásárlása rovására, a közösség kritikája és a túl sok játék miatti megszakadt kapcsolatok.

Szerencsére a segítség elérhető azok számára, akik szerencsejáték-problémával küzdenek. A forródrótok a hét minden napján, 24 órában nyitva tartanak, és bizalmasak, így nincs okunk visszariadni a kapcsolatfelvételtől.

A legjobb tippek a felelősségteljes szerencsejátékhoz a lottókon

 • Önkitiltás: Bárkinek, akinek szerencsejáték-problémája van, tartózkodnia kell a lottó utaktól, online és offline egyaránt.
 • Dollárkorlát beállítása: A túlzott szerencsejáték megelőzése érdekében minden lottójátékosnak meg kell határoznia a pénzügyi képességeinek megfelelő költségvetést. Ez segít elkerülni, hogy több pénzt veszítsen, amikor az első összeg már elfogy. A lottó kiadásokat inkább szórakoztatási költségnek kell tekinteni, mint befektetésnek.
 • Tilos lottózni kölcsönnel: A kölcsönkért pénzzel való fogadás a legegyszerűbb módja annak, hogy belépjen az adósságciklusba.
 • Időkorlát: Helytelen ok nélkül szerencsejátékot játszani, vagy amikor az unalom támad. Jó, ha szándékosan játszol lottójátékkal egy meghatározott ütemterv elkészítésével.
 • Befolyás alatt tilos szerencsejáték: Az alkohol és a kábítószerek rontják az ítélőképességet, és az előre meghatározott határok átlépését okozhatják.
Hogyan legyünk felelős lottózók