2023 legjobb Lottó 6 leírása

A Lotto 6, Japánban népszerű nevén Takarakuji, az egyik legjelentősebb japán lottójáték. A lottót 2000-ben alapították, első sorsolása ugyanebben az évben október 5-én történt. Ez a lottó óriási népszerűségnek örvend Japánban és azon kívül is. A Lotto 6 különösen vonzó a lottójátékosok számára a magas jackpot-összegek miatt. A minimális jackpot összege általában 200 millió ¥, ami körülbelül 1,6 millió eurónak felel meg. A másik ok, amiért a játékosok vonzónak találják a Lotto 6-ot, az az, hogy a jegyek viszonylag olcsók.

Minden jegy ára csak 200 ¥, ami körülbelül 1,6 euró. A sorsoláson több ország fogadói is részt vehetnek. Ezt az online platform teszi lehetővé, ahol a szerencsejátékosok a világ bármely pontjáról vásárolhatnak érvényes jegyeket.

Hogyan kell játszani a Lotto 6-ot
Hogyan kell játszani a Lotto 6-ot

Hogyan kell játszani a Lotto 6-ot

A Lotto 6 egy progresszív jackpot lottó. Ez azt jelenti, hogy ha senki sem nyer a lottón, a jackpot összege a következő sorsolásra kerül, ami jelentősen megnő. A 6-os lottó azonban korlátozza a jackpot növekedésének mértékét. A lottó maximális nyereményösszege 600 millió ¥.

A lottó további négy, nem jackpot nyereményszintet is kínál, így a fogadók további nyerési lehetőséget biztosítanak. A sorsolásra általában hetente kétszer kerül sor a Tokyo Lottery Dream Múzeumban.

Még az újoncok számára is nagyon könnyű kitalálni, hogyan játsszon online lottón. A Lotto 6 játékhoz a fogadóknak először jegyet kell vásárolniuk. A jegyek általában kiskereskedelmi lottóboltokban kaphatók. Az országban több mint 15 000 lottó-kiskereskedő működik.

A jegyvásárlás másik alternatív módja néhány japán bank ATM-jei, amelyek együttműködnek a lottóval. A külföldi székhelyű játékosoknak azonban lehetőségük van online lottószelvényt vásárolni. A jegyértékesítő irodák olyan kezdőknek is hasznosak, akik nem tudnak ellenőrizni sorsjegyek online.

A jegyek megvásárlása után a fogadóknak hat egyedi számot kell választaniuk a jegyeken található 43 szám közül. A számkombinációk határozzák meg a nyertes jegyet. Lehetőség van arra is, hogy a játékosok sok jegyet vásároljanak egy online lottóoldalon, és mindegyik jegyen különböző számokat válasszanak, hogy növeljék nyerési esélyeiket.

Sikeres jegyvásárlás után a fogadónak meg kell várnia a következő sorsolást, hogy eldöntse, nyert-e. A 6-os lottó sorsolására általában minden hét hétfőn és csütörtökön kerül sor.

A 6-os lottó nyer

A Lotto 6 sorsolása során általában a Yume Lotto-Kun nevű húzógép választja ki a nyerőszámokat. Összesen hét számot húznak ki. A lottó főnyereményének elnyeréséhez a fogadónak rendelkeznie kell egy olyan jeggyel, amelynek lottószámai megegyeznek az első hat kihúzott számmal.

A bónuszlabdát általában a másodosztályú nyeremény odaítélésére használják. Ehhez a fogadónak meg kell egyeznie az első hat nyerőszám közül öttel, plusz a bónuszlabdával. Ez azt jelenti, hogy összesen hat számnak kell megfelelnie. A harmadik, negyedik és ötödik díjszint öt, négy és három szám párosításával nyerhető. A sorsolások eredményei rendszerint az online lottóoldalon teszik közzé.

Nyerés esetén a játékosoknak fel kell venniük a kapcsolatot a lottóval, hogy megkapják nyereményüket. A nyert összeg határozza meg azt a csatornát, amelyen keresztül a lottó fizet.

A nyeremények biztonságos fizetési módokon, például közvetlen banki átutalással küldhetők el viszonylag kis összegért. Nagyobb összegeknél, például jackpotnál, a játékosoknak meg kell jelenniük a lottó központjában, hogy csekket gyűjtsenek a nyereményükről. Sok nyertes esetén a nyereményt általában egyenlő arányban osztják el az összes nyertes között.

Szabályok

A Lotto 6 játékmenetre bizonyos feltételek és feltételek vonatkoznak. A feltételek be nem tartása esetén a játékosok elveszíthetik nyereményüket. Például ezek a szabályok kifejezetten meghatározzák, hány évesnek kell lennie a szerencsejátékhoz. Természetesen a fogadóknak legalább 18 évesnek kell lenniük ahhoz, hogy legálisan játszhassanak.

A játékosoknak szintén a ország, amely legálisan engedélyezi a játékosokat részt venni a sorsoláson. A fogadóknak legalább harminc perccel a sorsolás előtt meg kell vásárolniuk a jegyeket, hogy a jegyek érvényesek legyenek. Azoknak a játékosoknak, akik nyernek, mindössze tizenkét hónap áll rendelkezésükre, hogy megszerezzék nyereményüket.

Hogyan kell játszani a Lotto 6-ot
Mekkora az esély a Lotto 6-ra?

Mekkora az esély a Lotto 6-ra?

A 6. lottó főnyereményének megnyerésének esélye meglehetősen alacsony. Ha azonban az esélyeket a világ többi lottójához, köztük a nagy online lottóoldalakhoz hasonlítjuk, meglepően a legjobbak közé tartoznak. A játékosoknak nem kell a hetedik labdahúzást teljesíteniük a főnyeremény megnyeréséhez, ami még jobb esélyt jelent a jackpot megnyerésére.

Ez az oka annak, hogy a Lotto 6 főnyereményét gyakrabban nyerik meg. A 6-os lottó főnyeremény-összege azonban viszonylag alacsonyabb, mint az alacsonyabb nyerési szorzóval rendelkezők főnyereménye. Az alábbiakban a 6. lottó összes nyereményszintjére vonatkozó nyerési esélyek lebontása látható.

A jackpot nyerési szorzója 1:6 096 454 egy 200 millió ¥ és 600 millió ¥ közötti nyereményre. A második díjszint 1 az 1 016 076-hoz a nyerési szorzóval, a becsült nyeremény körülbelül 10 millió ¥. A harmadik szint esélye 1:28 224, becslések szerint 250 000 ¥. Az utolsó két szintre 1:610 és 1:39 az esély a 6800 ¥, illetve 1000 ¥ értékű nyereményekre.

A fent megadott nyerési szorzók fogadónként egyetlen jegyen alapulnak. Amikor a fogadók több jegyet vásárolnak ugyanarra a sorsolásra, javul a nyerési esélyük. Valószínűleg ez az oka annak, hogy sok fogadó szerencsejáték-szindikátushoz csatlakozik vagy csatlakozik.

Mekkora az esély a Lotto 6-ra?
Alkalmazások, amelyek segítenek a Lotto 6 játékban

Alkalmazások, amelyek segítenek a Lotto 6 játékban

Jegyalkalmazások

Lotto 6 játékosok egyszerűen és kényelmesen több alkalmazást használni Lotto 6 jegyek megvásárlásához. Ezek az alkalmazások megkönnyítik a hosszú sorban állás jegyvásárlási terhét.

Olyan játékosok számára is hasznosak, akik nem tudják, hogyan vásároljanak sorsjegyet az interneten. Egyes jegyalkalmazások általában bónuszokat kínálnak azoknak a játékosoknak, akik gyakran használják az alkalmazásokat. Az alkalmazások több fizetési lehetőséget is bevezetnek a jegyvásárláshoz.

Számgenerátor alkalmazások

Számgenerátor alkalmazások segít a játékosoknak megtalálni a legjobb lottószámokat jegyeikhez. Az ilyen alkalmazások jól jöhetnek azoknak a játékosoknak, akik több jegyet vásárolnak ugyanarra a sorsolásra, és így jobban elosztják a nyerési esélyeket.

Eredmények Alkalmazások

Az eredményalkalmazásokat elsősorban arra tervezték, hogy különféle lottósorsolásokból nyerjenek lottóeredményeket. Az online lottószelvényt vásárló és eredményalkalmazásokat használó fogadónak nem kell különböző webhelyeket felkeresnie a lottóeredmények megtalálásához. Egyes találatalkalmazások jegyszámokat is tárolnak, és automatikusan ellenőrzik a nyertes jegyeket.

Streaming alkalmazások

A streaming alkalmazások különösen hasznosak azoknak a játékosoknak, akik szívesebben nézik az online lottó sorsolásait. Az ilyen alkalmazások lehetővé teszik, hogy az ilyen játékosok néhány érintéssel megnézzék a sorsolást mobileszközükön. Legtöbbjük eredményalkalmazásként is megduplázódik.

Alkalmazások, amelyek segítenek a Lotto 6 játékban