2024 legjobb Hot and Cold Lotto Numbers leírása

Biztosan elgondolkozott már azon, hogy mik azok a meleg és hideg számok. Az emberek az általuk kitalált vagy széles körben elterjedt elképzelésekre helyezik pénzeszközeiket, hogy megkíséreljék megfejteni a lottó titkait. Az egyik legismertebb példa a lottószámok kiválasztásának „forró és hideg” módszere. Sok lottórajongó kíváncsi, hogy a mögötte álló elmélet, amely a következő nyerési sorozatot hivatott megjósolni, valóban működik-e.

Teljesen természetes, hogy a számodra legmegfelelőbb lottóstratégiát akarod megtalálni, tekintettel a rengeteg rendelkezésre álló lehetőségre. Végre válaszolunk minden égető kérdésedre a hideg-meleg számsorsolás ötletével kapcsolatban.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Mik azok a Hot Lotto számok?

A sorsolási rendszer véletlenszerűen választja ki a forró számokat a vártnál többször. Vagy azzal is érvelhet, hogy ezeket a számokat a rajzológépek jelentősen előnyben részesítik, és egy adott időszakon belül a legtöbbször szerepeltek.

Fontolja meg ezt ebben a megvilágításban: ha megkéri szeretteit, hogy válasszanak egy 1 és 10 közötti számot, és a túlnyomó többség négyet választ, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy a négy az egyik legforróbb szám.

Fontos megjegyezni, hogy minden lottó nyerőszáma eltérő lesz. Néhány online lottó lehet 52 golyó, míg másoknak 69, ami azt jelenti, hogy a legnépszerűbb számok nem mindig ugyanazok.

Például a dél-afrikai nemzeti lottó legnépszerűbb száma a 16, és ennek az az oka, hogy több mint 263 alkalommal választották ki. Más számok, amelyek nagy eséllyel húznak ki ugyanabban a lottón, a 2, 30, 23 és 8. Vannak olyan emberek kombinációi is, amelyeket rendszeresen összehúznak.

Mind a 15-ös, mind a 47-es számot negyvenszer húzták ki a dél-afrikai lottóban.

Ha forró számokat választ, jó esély van arra, hogy legalább két vagy három szám helyes legyen, még akkor is, ha nem a teljes számkészletet.

Egy másik ábra azt mutatja, hogy a 17, 20, 23, 39 és 44 számokat húzzák a leggyakrabban EuroMillions, míg az EuroMillions szerencseszámokban a 2-es és 3-as számokat húzzák ki leggyakrabban.

Vannak, akik a korábbi minták alapján választják ki a számokat, és arra fogadnak, hogy a múltban gyakrabban kiválasztott kombinációt a jövőben valószínűleg kihúzzák.

Tetszetős egyetérteni ezzel az érveléssel. Kétségtelen, hogy ha egymás után ötször dobál fel egy érmét, és az minden alkalommal a fejekre esik, nem feltételeznéd, hogy a fejek forróak, és a hatodik feldobás is a fejekre esik? Ez a gondolatmenet sok mindent tartalmaz, ezért nehéz ellenállni ennek.

Mik azok a hideglottó számok?

A forró lottó számokat lehetetlen kikövetkeztetni a hideg lottó számok nélkül. A hidegnek számító lottószámok azok, amelyek nem különösebben népszerűek. Barátaink és családunk példájára tegyünk úgy, mintha Tess nénikéden kívül szinte senki sem választotta volna a kettes számot. Ez egy hideg szám, vagy a lottóval összefüggésben hideg lottó szám.

Ha a sorsolásról van szó, a hideg számok sokkal ritkábban jelennek meg. Előfordulhat, hogy egy számot nem túl régen választottak ki, ennek ellenére egy adott lottó összes sorsolásán a kiválasztás általános gyakorisága jóval alacsonyabb volt a szokásosnál.

Például míg a 15-ös szám "hideg" számnak tekinthető a Mega Millions lottó, ez a US Powerball lottó "forró" számának tekinthető.

A "forró számokhoz" hasonlóan minden lottó egyedi adattal rendelkezik a "hideg számokról". Egy másik illusztráción a 60, 53, 59, 28 és 27 számok azok, amelyeket a legkevesebbszer húztak ki Olasz SuperEnalotto. A többi szám közül az olasz SuperStar 72-es száma éri el a legkevesebb találatot.

Sok szakember azonban azt javasolja a játékosoknak, hogy hideg számokat válasszanak, mivel esélyük van véletlenszerűen kiválasztani őket a sorsolás során. Azok a játékosok, akik úgy döntenek, hogy "hideg számokra" fogadnak, azzal érvelnek, hogy mivel bizonyos számokat nem húztak túl gyakran, a gyakoriság hiánya miatt nagyobb a valószínűsége annak, hogy a jövőben sorsolják őket.

Az előző forgatókönyv folytatásaként az érmét egymás után ötször felforgatták, és az eredmény minden alkalommal kijön. Mi lesz a következő flip eredménye? Ha Ön olyan játékos, aki hideg számokat választ, akkor arra számíthat, hogy a következő érmefeldobás farokeredményt fog eredményezni, mivel ez az eredmény korábban nem fordult elő, és ezért valószínűbb, hogy bekövetkezik.

Miért népszerűek a forró és hideg lottó számok?

Számos tanulmány szerint a meleg és a hideg számok kiválasztása jobban növeli a főnyeremény esélyét, mint a véletlenszerű számok kiválasztása.

A gyakorisági és átlagtörvény elméletek adják a hideg és meleg módszerek alapját. A két elmélet együttesen sokkal nagyobb sikert fog hozni, mint mindegyik önmagában. A te a lottó nyerési esélye jelentősen megnövekszik, ha a meleg és a hideg számjegyeket is feltünteti a jegyeken.

Amikor eljött a lottójátékok ideje, a hideg és meleg számok használata biztosítja a legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb stratégiát. Mindig ne feledje, hogy a véletlen és a szám mögött meghúzódó elméletek alkotják mindennek a gerincét lottó nyerő stratégia.

A lottó elméleteknek vannak előnyei és hátrányai, amelyek csökkentik a lehetséges kimenetelek számát. A forró és hideg lottószámok fogalmának konkrét példájában az előnyök a következők:

  • Képes lesz világos tervet készíteni a számok kiválasztásához.
  • Jó móka lehet olyan permutációkat készíteni, amelyeknek központi érve van.
  • Csökkentse a számok készletét milliónyi lehetőséggel.

Van néhány ellentmondás ezzel az elmélettel, amelyeket tisztában kell lennie:

  • Azt kockáztatja, hogy mindenki más ugyanazokra a számokra fogad, mint te.
  • A rajzolható számok szándékos kiiktatása a képletből.
  • Erőfeszítés olyasmire, amit senki sem tud megállapítani.
  • Mérsékelje őket a forró és hideg lottószámokba vetett bizalom alapján.

Hogyan keressünk forró és hideg lottószámokat egy lottóhoz?

A lottójátékosok gyorsan elfogadnak minden olyan koncepciót, amely azt állítja, hogy lehetőséget biztosít a következő nyerőkombináció előrejelzésére. A leggyakrabban előforduló nyerőszámok felhasználása a jövőbeli eredmények előrejelzésére ez az elmélet egyedülálló vonzerőt ad.

Mindannyian ugyanazon kognitív elfogultságtól szenvedünk, amely elhiteti velünk a "szerencsés" számokat, ezért van értelme a hideg és meleg lottószámok ötletének. Ha figyelmen kívül hagyjuk annak lehetőségét, hogy bármilyen természetfeletti vagy nem tudományos tényező befolyásolja az eredményeket, akkor ennek így kell működnie.

Az ehhez a megközelítéshez szükséges adatokhoz szintén nem nehéz hozzájutni. Bizonyos mértékig javítja az ismétlés jól bevált stratégiáját. Itt összeszámoljuk, hogy az egyes nyerőszámok milyen gyakorisággal jelentek meg a legutóbbi rajzokon.

Például azt tapasztaltuk, hogy az előző 10 sorsolás során az 1-es számot kétszer húzták ki, a 2-est egyszer sem, a 3-ast hatszor húzták ki stb. Végül, miután összeszámoltuk az összeset a számjegyek, meglesz az egész történet.

Csak a 3-as szám hatszor, ötször egyetlen szám sem, két szám, a 17 és a 31 pedig négyszer szerepelt például. Az összes többi számjegy csak kis százalékban jött ki ilyen gyakran. És a tizenegy számjegy közül egy sem jelent meg. A forró számok azok, amelyek gyakran kiestek. A 3, 17 és 31 ránk vonatkoznak.

A tízből háromszori szám „dögösnek” tekinthető egy kis nyúlással. Ezeket a számjegyeket „hidegnek” fogjuk nevezni, ha soha nem estek ki. Azok a számok, amelyek gyakrabban estek ki, mint mások, "forrónak", míg a ritkábban kieső számok "hidegnek" minősülnek

Ez attól függetlenül igaz, hogy a legutóbbi sorsolás 10-es számát vagy bármilyen más számot, például 7-et, 12-t vagy 150-et használunk.

Hogyan használjuk a hideg és forró lottó számokat?

Az átfogó lottófogalmak végtelennek tűnő alkalmazásai, mint amilyen a "forró" és "hideg" lottószámok fogalma is, vonzza a játékosokat.

A szerencsejátékos közvetlenül dönt a következő lépésről ennek a koncepciónak a gyakorlatba való átültetéséhez. Tegyük fel például, hogy észrevette, hogy a 15-ös szám a hónap végéhez közeledve felkapott. A legutóbbi jackpotokban gyakran szerepelt.

Dönthet úgy, hogy szembeszáll vele, mert úgy gondolja, hogy túl gyakran üt, vagy választhatja. Meleg van, így valószínűleg a következő jackpotban fog megjelenni.

Összességében ezt a szerencsejátékos tévedésének nevezik. Kiválaszthatja, hogy a játékban (vagy sorozatban) egy népszerű szám mellett vagy-e. Ez vonatkozik a hideg figurákra is.

Például lehet, hogy a 26-os szám több mint egy éve nem jelent meg, és nagy a kísértés, hogy azt mondd, hogy végre be kell törnie. Egy szerencsejátékos tévedése még egyszer.

Valójában minden számjegynek ugyanolyan esélye van a kihúzásra, mint a szomszédos számjegyeinek. Egy lépés a babona karjaiba, hogy „forró” és „hideg” számokat keressünk. Semmi gond. A legbabonásabb szerencsejátékosoktól a leglogikusabb elemzőkig mindenki ugyanazon okból lottózik: azért, hogy megnyerje a főnyereményt.

A legjobb lottó forró és hideg lottó számokkal

A hideg és meleg számok koncepciója jobban működik azoknál a lottóknál, amelyeknél nagyobb a lehetséges számok száma.

Általában hat számot véletlenszerűen választanak ki a használathoz lottó játékok. Bár időnként további tartományokat is használnak, a leggyakoribbak az 1-től 42-ig, az 1-től 49-ig és az 1-től 54-ig terjedő tartományok.

Ha például Michigan államban szeretne lottózni, 6 számot kell kiválasztania 1 és 47 között. A floridai lottó azonban 6/53, ami azt jelenti, hogy a játékosoknak hat számot kell kiválasztaniuk az 53-as alapból.

A jóval kisebb számkészlettel rendelkező napi sorsolások rosszul illenének a hideg-meleg számrendszerbe.

A Pick 3 és a Pick 4 játékok a napi játékok leggyakoribb formái, és a lottójátékok túlnyomó többsége biztosít legalább egy ilyen formátumot. Ezekkel a játékokkal a legtöbb helyen naponta többször is játszhatsz, és mindössze négy számot kell kiválasztanod 0 és 9 között. Ez azonban nem teszi érvénytelenné a hideg és meleg analógia alkalmazását.

Összefoglalva, a hold- és hideglottó-számstratégia bármely lottótípusnál használható, bárhol a világon. Azonban a legjobban a nagyobb számú sorsolási készlettel teljesít.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács