A praktikus EuroMillions nyertesek útmutatója

Útmutatók

2023-03-28

Katrin Becker

Az EuroMillions lottó globális jelenség és az európai szerencsejáték-ipar koronaékköve. Az egész Európára kiterjedő lottón a játékosok már két euróért nevezhetnek, a főnyeremény pedig 190 millió euró.

A praktikus EuroMillions nyertesek útmutatója

Még ha nem is nyeri meg a jackpotot, az EuroMillions lenyűgöző vigasztaló jutalmakat kínál. Ha többet szeretne megtudni, olvassa el.

Ez az átfogó lottó-útmutató választ ad minden kérdésére, amely az EuroMillions, valamint a SuperDraws, a bónuszjátékok, a nyeremények és egyebek kapcsán felmerülhet.

Mi az EuroMillions?

Az EuroMillions néven ismert transznacionális lottó 2004-es megalakulása óta a világ minden tájáról vonzza a játékosokat. Ez a lottó hatalmas, méretben az első öt közé tartozik. Ha megnézzük a résztvevők számát és a pénzeket, akkor ez a legnagyobb Európában.

Az EuroMillions-t a kilenc részt vevő nemzet nemzeti lottószervezetei működtetik. Ezekben a nemzetekben a játékosok egyformán esélyesek a hatalmas nyereményre, nem pedig a jegyárak és a bónuszjátékok néhány apró változtatására.

Végre kezdenek felmelegedni a dolgok.

Az EuroMillions alapkifizetése 17 millió euró, a maximális kifizetés pedig 190 millió euró. Ezt a nyereményt hetente kétszer ajánlják fel – sokkal többet ér, mint bármely nemzeti lottó Európában.

Mikor dönt az EuroMillions?

Az EuroMillions sorsolást hetente kétszer, kedden és pénteken tartják, párizsi idő szerint 20:45-kor. Az EuroMillions lottó eredményeit minden pénteken és kedden este 11 órakor teszik közzé a kiskereskedők és a sajtóorgánumok számára.

Az összes főbb lottó webhely a legfrissebb EuroMillions eredményeket fogja közölni, és ezt megteheti egy dedikált ellenőrző segítségével ellenőrizze a számok pontosságát. A csekk gyorsan és egyszerűen megállapítja, hogy a kiválasztott számok egyeznek-e a nyerő kombinációval.

A televíziós közönséget már nem ragadják el úgy a lottójátékok, mint egykor. Az EuroMillions lottó eredményét a továbbiakban nem fogják a nemzeti televíziós műsorok, illetve az újságok címlapjain feltüntetni. Az internet azonban minden eddiginél elérhetőbbé tette őket.

Mikor lesz az EuroMillions SuperDraw?

Az összes EuroMillions rajz közül a SuperDraw-t szeretnéd a legszívesebben megnyerni. Az EuroMillions-győztesnek lenni nem csupán választás kérdése, bár ha jobban is próbálkozol, akkor itt az ideje.

Szóval, mi különbözteti meg pontosan a SuperDraw-t?

 • Az egyik előny, hogy a nyeremény mindig legalább kilenc számjegyű. Ez minimum százmillió euró.
 • Hatalmas figyelem és nyüzsgés övezi az EuroMillions SuperDraw-t. Zavart okoz a lottószelvények vásárlásában, és a nyereményt hihetetlenül 100 millió euróra emeli.
 • Ha az EuroMillions főnyereményét nem nyerik meg, az felborul, és a jegyekért folytatott őrült roham folytatódik. Amint eléri a 190 000 000 eurót, a további emelések megszűnnek.
 • A SuperDraw az EuroMillions történetének legnagyobb nyereményei közé tartozik, és ahogy a lottó népszerűsége és elterjedése nő, ezek a sorsolások egyre gyakrabban történnek.

Tartsa szemmel az EuroMillions történeteket, hogy meghatározza, mikor lesznek a következő rajzok.

Hogyan működik az EuroMillions?

Sokan, akik még soha nem lottóztak, találják az EuroMillions-t, mások pedig szeretik, ha ez egy kicsit rejtély.

Milyen helyi támogatás várható egy számos európai országban működő lottótól? Miért vannak bizonyos nemzetek jogosult bónuszjátékokra míg mások nem? Ha csak hivatalos eladóktól vásárolhat jegyeket, hogyan érhetők el az interneten?

Olvassa el a választ ezekre a kérdésekre és még sok másra.

Megközelíthetőség

Egyetlen cég sem rendelkezik az EuroMillions lottó tulajdonjogával. Ehelyett a résztvevő nemzetek legnagyobb nemzeti lottószolgáltatói, például az Egyesült Királyság Camelotja által irányított együttműködési törekvésről van szó.

Az illetékes állami lottó minden egyes vállalatot jóváhagyott a legális lottójátékok biztosítására. Az EuroMillions megalakításához csupán abban állapodtak meg, hogy erőforrásaikat egyetlen hatalmas lottóban egyesítik.

Vásároljon EuroMillions jegyet az Egyesült Királyságban. A Camelot csökkenti a bevételt, és az Egyesült Királyságban végrehajtott projektek finanszírozására fordítja, pontosan úgy, mint az Egyesült Királyság Lotto esetében. Ugyanilyen értelemben, hogy Franciaországban vásárolja-e a jegyét.

Így nyithatsz fel extra játékokat is. A Camelot valószínűleg egy extra játékot futtatott az eladások növelése érdekében, mert többre számították a többletbevételt, mint a többletkiadások fedezését.

Extra EuroMillions események az Egyesült Királyságban

Írország, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Ausztria, Belgium, Luxemburg és Svájc is kínálja az EuroMillions lottót. A következő játékok azonban kizárólag az Egyesült Királyságra vonatkoznak.

UK Millionaire Maker

Ha EuroMillions jegyet vásárol az Egyesült Királyságban, akkor részt vesz a UK Millionaire Maker sorsolásán is. A csatlakozáshoz mindössze annyit kell tennie, hogy kifizeti az alacsony, 2,50 GBP díjat.

Minden kiválasztott számsornak megvan a maga speciális kilencjegyű kódja. Ezt a kódot az EuroMillions jegye alján találhatja.

Könnyű ellenőrizni a Millionaire Maker eredményeit. Az üzletkötő vagy az EuroMillions ellenőr ellenőrizheti a jegyét, ha beviszi. Az online játék azt jelenti, hogy e-mailt kap, ha nyer. Az 1 000 000 GBP értékű jutalom igényléséhez helyesen kell megadnia a kilenc karaktert a megadott sorrendben.

EuroMillions HotPicks

Az EuroMillions HotPicks egy önálló lottójáték. Ennek eredményei azonban az EuroMillions eredményein alapulnak. Minden bejegyzés 1,50 GBP-ba kerül, és az elsődleges számok közül egytől ötig bárhol megpróbálkozhat egyezéssel. Az összes kiválasztott számnak meg kell egyeznie a nyerő számokkal.

Ha személyesen kívánja megvenni a jegyeit, akkor azt a jogosult ország egyik hivatalos eladójától kell megtennie. Emiatt a görög lottószervezet nem vesz részt, nem részesülhet előnyben, és nem is érdekelt a jegyek értékesítésében Görögországban.

Hol illenek az online lottóboltok?

A szolgáltatók működésének sajátosságai helyenként változnak. Az állami lottó több internetes kaszinó tulajdonosa vagy felelőse. Másrészt egyes oldalak lehetővé teszik, hogy ugyanúgy "fogadjon a lottó kimenetelére", ahogyan egy futballmeccs eredményére fogadhatna.

A fogadás ugyanúgy működik, mint a koncertjegy vásárlása. Ezenkívül az EuroMillions divízió díjainak megfelelő jutalmakat biztosítanak. Minden pontosan úgy tűnik, mintha egy törvényes eladótól tenne.

EuroMillions szabályok

A játékosok öt fő számot választanak 1-től 50-ig, és két szerencsecsillag-számot 1-től 12-ig. A nyeréshez össze kell párosítani a kiválasztott szerencseszámokat a kisorsolt számokkal. Ha mind a hét számot egyezik, akkor megnyeri a jackpot egy részét, amely 17 millió eurótól (körülbelül 14 millió GBP) kezdődik, és továbbvihető, ha nem érvényesítik.

A jackpot mellett 12 kisebb jutalomszint is van, így akkor is nyerhet, ha az elsődleges számok közül csak kettőt egyezik meg.

Itt vannak az EuroMillions lottó nyereményei és esélyei.

A lehetséges számkombinációk ugyanazok maradnak, függetlenül a játékosok teljes számától. Ha egynél több személy választja ki a nyerőszámokat, a pot egyenlően oszlik el közöttük.

Ezért, ha a jackpotért játszik, a A kevesebb közös szám kiválasztásán alapuló stratégia növelheti a nyerési esélyeit.

Ön is lehet a számítógép véletlenszerűen válassza ki a számokat. Az EuroMillions ezt a választást Lucky Dip-nek nevezi.

EuroMillion díjak igénylése

A nyeremény átvételéhez fel kell mutatnia a nyertes jegyet. Az EuroMillionsban nyert díjakat országtól függően többféleképpen is igényelhetik. Ez a táblázat részletezi, hogy a nyerteseknek mikor kell jutalmat igényelniük, és milyen következményekkel jár, ha ezt a megadott időpontig nem teszik meg.

Hogyan válasszunk EuroMillions lottó stratégiát

Az EuroMillions sorsolásán minden lehetséges számkombináció egyenlő eséllyel kerül kiválasztásra. Bár valószínűtlennek tűnhet, egy hét véletlenszerűen kiválasztott számot egyenlően elválasztott szelvénynek ugyanolyan esélye van a nyerésre, mint egy hét egymást követő számot tartalmazó jegynek.

Az EuroMillions megnyerésének esélye azonos, akár Lucky Dip-t, akár online EuroMillions lottóútmutatót használ a számok kiválasztásához.

Melyek a leggyakrabban rajzolt számok?

Az EuroMillions és más lottó legnépszerűbb keresőkifejezései gyakran a leggyakrabban kihúzott számokra összpontosítanak. A Google, a Bing és a többi keresőmotor gyakori lekérdezései közé tartozik a "legjobb EuroMillions számok" és "mik a leggyakoribb EuroMillions számok".

Az alábbiakban áttekintünk néhány EuroMillions-t hideg és meleg számok, amelyek segítenek eldönteni, hogy melyiket kell játszani. De itt a lényeg: ez egyáltalán nem segít.

Az EuroMillions múltbeli és jövőbeli eredményei között nulla korreláció. Az a tény, hogy egy adott EuroMillions jegyet korábban többször is sorsoltak, még nem garancia arra, hogy hamarosan újra sorsolják.

Ha kíváncsi arra, hogy az esélyek miért azonosak az egyes számkészletekre, az azért van, mert – ahogy már bemutattuk – ez az. Mindazonáltal jó olvasmány, és van néhány lenyűgöző betekintés a legforróbb és leghidegebb EuroMillions számokkal kapcsolatban.

Forró és hideg EuroMillion számok

Könnyen belátható, hogy a leggyakoribb és legkevésbé elterjedt EuroMillions számok nagyon eltérőek a sorsolás első hét évében. 

 • A több mint 370 rajz ellenére a 28-as szám csak 26-szor, míg az 50-es szám 54-szer jelent meg.
 • Öt évvel később a "28" és az "50" vált népszerűvé, 67, illetve 60 húzással.
 • 2011 májusa és 2016 szeptembere között a 10-es szám volt a leggyakoribb előfordulás – bő 70-szer! A „41” szám volt a legritkább, mindössze 38-szor jelent meg.
 • Az EuroMillions 1225. sorsolásán 2019-ben a „46” szám volt a legkevésbé népszerű, kevesebb mint 100 alkalommal, míg az „50” szám volt a legnépszerűbb, 145 alkalommal.
 • A fenti "minden idők" statisztikája azt mutatja, hogy a legalacsonyabb szám az esetek 7,8%-ában, míg a legmagasabb szám az esetek 11,8%-ában fordult elő.
 • A hivatalos adatok szerint a 46-os szám volt a legkevesebb az EuroMillions 1225. sorsolásán, ezt követi a 33, a második leghidegebb szám. Ez azt sugallja, hogy a játékosok az EuroMillions korábbi eredményeit nézzék meg, hogy eldöntsék, melyik számmal kell játszani.

EuroMillions forró és hideg szerencsés csillagszámok

Csak 12 szerencsecsillag létezik. Ha egy pillantást vetünk az EuroMillions múltbeli sorsolásaira, kiderül, milyen trendre számíthatunk.

 • Amióta csak 2016 szeptemberében szerepelt az EuroMillionsben, a 12-es szám jelent meg a legkevesebbet. 
 • A következő legalacsonyabb érték a 10 és a 11, de csak 2011 májusában jelentek meg. Ezért nem tekinthetők "alacsony" számoknak.

Jelen állás szerint a leggyakrabban rajzolt Szerencsecsillag csak háromszor olyan gyakran volt, mint a második leggyakrabban rajzolt Szerencsecsillag, és 47-szer olyan gyakran, mint a legritkábban rajzolt Szerencsecsillag.

Legújabb hírek

A BetGames elindítja első online lottójátékát, az Instant Lucky 7-et
2023-08-07

A BetGames elindítja első online lottójátékát, az Instant Lucky 7-et

Hírek