7 legjobb módszer a lottószám kiválasztására

A lottózás a szerencséről szól, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne rendszer vagy módszer a számok kiválasztására. Vannak, akik a matematikai mintákra támaszkodnak, míg mások véletlenszerű számokat választanak, vagy olyan dátumokat használnak, amelyek különlegesek számukra. Nincs garantált mód a nyerőszámok előrejelzésére, de a stratégiával még szórakoztatóbbá teheti a játékot.
Fedezze fel a különböző megközelítéseket, hogy megtalálja az Ön számára megfelelőt. Végül is az izgalom egy része a várakozásban rejlik, és ha egy kis szerencsével az oldaladon van, akkor elérheti a főnyereményt!

7 legjobb módszer a lottószám kiválasztására

1. Keressen mintákat a Korábbi választásban

A korábbi lottósorsolások mintáinak keresése népszerű módszer a számok kiválasztására. Ez azt jelenti, hogy tanulmányozza a régi eredményeket, hogy megtudja, mely számok jönnek ki a legtöbbet. Annak ellenére, hogy minden számnak egyenlő esélye van a kisorsolásra, egyes számok gyakrabban jelennek meg. Ez a módszer sok időt vehet igénybe, de sokan úgy gondolják, hogy jobb esélyeket kínál.
Fontos megérteni, hogy elméletileg minden számnak ugyanannyi esélye van a kihúzásra. Nincs matematikai bizonyíték arra, hogy bizonyos számok „szerencsésebbek”, mint mások. De ismétlődő megjelenésüket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Vannak, akik táblázatokat használnak ezeknek a számoknak a nyomon követésére, ami eltarthat egy ideig, de nagyobb bizalmat adhat a választásában.
Mivel ez egy gyakran használt taktika, megvan az esélye, hogy ha nyer, megoszthatja nyereményét más hasonló gondolkodású játékosokkal

2. A Delta rendszer használata

A Delta rendszer egyedülálló módszer a lottószámok kiválasztására az alapján, hogy a számok milyen közel állnak egymáshoz. Íme egy egyszerűsített bontás:

  1. Kezdje kis számmal 1 és 5 között. Példa: 1.
  2. Válasszon két számot 1 és 8 között. Példa: 3 és 5.
  3. Válasszon egy számot a 8 közelében, például 7 vagy 9. Példa: 9.
  4. Válasszon ki két számot 8 és 15 között. Példa: 11 és 13.
  5. Írja le ezeket a számokat sorrendben: 1-3-5-9-11-13.

Most pedig a lottószámaidhoz:

  1. Kezdje az első számmal: 1.
  2. Adja össze az első és a második számot, hogy megkapja a következőt: 1 + 3 = 4.
  3. Folytassa ezt az összeadási folyamatot: 4 + 5 = 9, 9 + 9 = 18, és így tovább.
  4. A végső sorrend (ebben a példában) a következő: 1-4-9-18-29-42.

Ezek az Ön Delta lottószámai. Szükség szerint állítsa be a játék maximális számát.

3. Szerencseszámok kiválasztása

Sokan szeretnek személyes vagy "szerencsés" számokat használni a lottón. Ezek származhatnak különleges dátumokról, például születésnapokról vagy évfordulókról, vagy akár csak olyan számokról, amelyeken jól érzi magát. Választhat például számokat a születésnapja vagy a családja születésnapja alapján. Vannak, akik életkorukat, lakcímüket vagy akár telefonszámukat is használják lottószámok kiválasztásához. Ha van egy konkrét szám, amelyről úgy gondolja, hogy szerencsés az Ön számára, akkor azt is használhatja.

Mivel csak 12 hónap van, és egy hónapban legfeljebb 31 nap van, sokan végül 1-től 31-ig terjedő számokat választanak. Ez a stratégia nem működik jól az olyan játékoknál, mint a Powerball és a Mega Millions, ahol szélesebb választékból kell választani. számok, például 1-től 69-ig vagy 1-től 70-ig. De kisebb játékoknál, mint például a New Jersey Pick-3 (ahol a számok 9-ig mennek), hasznos lehet.

Ne feledje, hogy a lottó véletlenszerű, így nincs garancia arra, hogy a különleges számok eltalálnak. Sokan azonban szórakoztatónak és izgalmasnak találják olyan számokkal játszani, amelyeknek személyes jelentése van. Ha hiszel a szerencsében, a speciális számok használata reményteljesebbé és izgatottabbá teheti a játékot. Ki tudja, talán a szerencseszámaival egyszer nagy nyertes leszel!

Image

4. Válassza a 31 feletti számokat

Miért segíthet a magasabb számok választása? Íme az ok: Mivel a születésnapok miatt sokan gyakran választanak 31 alatti számokat, a magasabb számok általában kevésbé népszerűek. Tehát, ha a választott szám nagyobb, és nyer, akkor lehet, hogy nem kell annyi mással osztania a nyereményt.
Képzeld el a következőképpen: Képzeld el, hogy nyersz egy 10 millió dolláros nyereményt, és 10 ember nyerőszáma ugyanaz. Mindegyikük 1 millió dollárt kap. De ha csak 2 embernek ugyanaz a száma, akkor mindegyik 5 millió dollárt kaphat. Tehát bár ez az ötlet nem növeli a nyerési esélyeit, növelheti a nyereményét, különösen akkor, ha kevesebb embernek ugyanaz a száma, mint te. Ne feledje, ez nem biztos módja a győzelemnek, de van benne némi logika.

5. Véletlen számok használata

A lottószámokat egyszerű módon is kiválaszthatja: véletlenszerűen kiválasztva és szerencsét remélve. Lehet, hogy csak követed, amit az intuíciód sugall. Vagy használhatja az internetet, hogy segítsen. A Google, a Siri és más online asszisztensek véletlenszerűen generálhatnak számokat. Megkéred őket, hogy válasszanak egy számot 1 és a legmagasabb szám között a játékban.

Mivel a lottójátékok teljesen véletlenszerűek, érdemes a számválasztást is véletlenszerűen elvégezni. Csak gondoljon egy számra, írja le, és máris választhat!

Számos más módja is van a számok véletlenszerű kiválasztásának – igazán kreatív lehet. Akár tollat ​​is ejthet néhány számra, és használhatja azt, amelyiken megjelenik. Sok lehetőség van, de a kulcs az, hogy megfelelő számú csákány legyen.

Valójában ez az egyik legjobb módszerünk a számok kiválasztására. Gyors, és levezeti a stresszt, ha egyedül próbál kitalálni a számokat.

6. Próbáld ki a numerológiát

A számok kiválasztásának másik módja a numerológia, amely összekapcsolja a számokat a személyes jelentésekkel. Ha nyitott erre a koncepcióra, segíthet egyedi és potenciálisan szerencsés számok megtalálásában.

A numerológia magában foglalja a matematikát, hogy jelentős számokat találjon olyan dolgok alapján, mint például a születési dátuma vagy a nevedben lévő betűk. Például az életút száma összeadja a születési dátum számjegyeit, és lehet egy speciális szám, amelyet lejátszhat.

Így számolhatja ki:

Vegyünk egy példát. Képzeld el, hogy te Alex vagy, aki 1991. augusztus 25-én született.

Írja számokkal születési dátumát: 1991.08.25.

Adja össze az egyes számjegyeket: 8 + 2 + 5 + 1 + 9 + 9 + 1 = 35.

Tehát az életút száma 35. Ez a szám némi szerencsével járhat, különösen, ha figyelembe vesszük a 31 feletti számok kiválasztásának stratégiáját, amelyről korábban beszéltünk.

Ugyanezt a példát használva lejátszhatod életútszámod összegét is, ami 8.
3 + 5 = 8.

A numerológia rajongói a nevek betűit is megnézik, hogy értelmes számokat találjanak. Alex számára a név betűihez megfelelő számok tartoznak, amelyek érdekesek lehetnek a lottóválasztók számára.

Ha még nem ismeri ezt, a numerológia lehetőséget kínál arra, hogy egyedi számokat találjon az élete alapján. Ez olyan, mintha egy kis értelmet adna a számválasztáshoz. Ne feledje, bár érdekes, a győzelem nem garantált. Sokkal inkább arról szól, hogy szórakoztató és izgalom legyen a lottójátékban.

7. Hagyja, hogy a gép válassza ki a számokat

Egyszerű utat szeretne? Hagyja, hogy a lottógép döntsen helyetted. Véletlenszerűen kiválasztja a számokat, ami csökkenti a stresszt és időt takarít meg. Ez nagyszerű, ha lustának érzi magát, vagy nem akar túl sokat gondolkodni.

Sok lottó kínálja ezt a lehetőséget. Csak válassza ki, és az automata ad egy jegyet a megfelelő számú választással.

Egyesek azt mondják, hogy ha hagyjuk a gépet választani, az csökkenti a nyerési esélyeit. De itt az igazság: akár éveket töltesz számok kiválasztásával, akár hagyod, hogy a gép csinálja, a nyerési esélyed változatlan marad.

Image

Bár nincs titkos kulcs a győzelem garantálásához, ezek a megközelítések kreatív módszereket kínálnak a számok kiválasztására. Felfedezheti, hogy a stratégiák kombinációja működik a legjobban az Ön számára. A különféle módszerekkel való kísérletezés során ne feledje, hogy a lottó jóslatai és stratégiái mind az izgalom részét képezik. Legyen felelős játéka, és élvezze a sorsolás várakozását. Akár megérzések, minták, akár egyszerűen a szíved szerint választasz, minden kiválasztott szám izgalmat ad lottózásod során. Tehát menjen tovább, és fedezze fel a számok kiválasztásának különféle módjait, és a választott kombináció vezessen nyerő jegyhez!

A lottónyereményről álmodozva gyakran jachtokról, kastélyokról és végtelen vakációról álmodoznak. De az adóember is a szárnyakon várja, hogy kivegye a részét. Ennek a cikknek az a célja, hogy tisztázza a lottónyereményekhez kapcsolódó adókötelezettségeket különböző országokban, például az Egyesült Államokban, Kínában, Japánban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban. Felbontjuk nyereményének hány százalékát, amelytől megválhat, és példákat mutatunk be, hogy kristálytiszta legyen a dolog.

Mutasson többet