Általános szabályzat

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Adatvédelmi irányelvek

Mi, a LottoRankernél tudjuk, hogy felhasználóink személyes adatainak gyűjtése fontos lehet, de ugyanilyen fontos a felhasználók adatainak védelme és a személyes adataik biztonságának biztosítása. Az információkat csak kötelező célokra használjuk fel.

Mindenki, aki meglátogatja a LottoRanker webhelyét, elfogadja feltételeinket, adatvédelmi és cookie-szabályzatunkat. Itt megtudhatja, hogy milyen okból használjuk fel látogatóink információit.

A felhasználónak joga van abbahagyni a webhely használatát, ha a felhasználó nem ért egyet az Adatvédelmi szabályzatunkban felsorolt egyik szabályzatunkkal sem. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy szükség esetén megváltoztassuk irányelveinket. A szabályzat változásairól nem kötelesek tájékoztatni weboldalunk látogatóit, de weboldalunk használatával automatikusan elfogadják a változtatásokat.

Egyéb irányelvek

Mindig ügyeljen a személyes adatok megosztására ezen vagy bármely más webhelyen. A felhasználók által az online korszakban közölt bármilyen adat nyilvános információvá válik. Ügyeljen arra, hogy személyes adatokat csak megbízható webhelyeken és olyan személyeknek adjon meg, akiket ismer.

Fiókadatainak mindig biztonságban kell lenniük – e-mail címe, jelszava és egyéb bejelentkezési adatok. Soha ne adja meg bejelentkezési adatait olyan személynek, akit nem ismer vagy akiben nem bízik.

A LottoRanker időről időre olyan információkat vagy értesítéseket küldhet Önnek, amelyeket a felhasználók kikapcsolhatnak. Csak azért küldünk értesítéseket, hogy tájékoztassuk látogatóinkat az újdonságokról, új bónuszokról, új lottószolgáltatókról, weboldalunk vagy adatvédelmi szabályzatunk változásairól.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács